2777

سلام خواهش میکنم برو تو کانال روبیکا عکس آویسا محمودی شماره ۷۰ لایکش کن🙏چالش عکسه بیشتر از ۲ دقیق وقتتو نمیگیره. ایشالا تویی که این لطف در حقم میکنی خیر از زندگیت ببینی.ایشالا خیر دودنیا ببینی.این لطف در حقم بکن 🙏🙏🙏❤

rubika.ir/joinc/EEICAABG0MEMLUDNWQPIVVVOMTGZTVZG

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

زندگی با تمام تلخیها و شیرینیهای میگذره این ما هستیم که بهش جهت میدیم من بعد از ۴۰ سالگی جهان بینیم تغییر کرده توقعاتی به حداقل رسوندم بجای فرار از چالشهای زندگی سعی در اصلاح و تغییر بعضاً حذف میکنم.

زندگیمو خودمو بچه هامو دوست دارم و بیشتر به خدای خودم نزدیک شدم

الحمدالله شکر خدا برای نعمت زندگی....

من 42 سالمه و مجرد و مستقل زندگی میکنم

تازه دارم می فهمم زندگی یعنی چی

تازه دنبال اینم که شغل م رو عوض و بهتر کنم

خونه بهتر بخرم

دوباره برم دانشگاه و یه رشته ی دیگه بخونم

احساس آزادی و رهایی میکنم

تازه میدونم زمان چقدر با ارزشه و میخوام زندگی م رو با تمام وجود لمس کنم ❤️

بنظرت تحصیل اولویت یا بچه دار شدت و ازدواج؟

من تو زندگی شخصی دوستانم نظری نمیدم انتخاب خودشون بوده . اما خودم هر دو رو باهم انتخاب کردم. وقتی ارشد قبول شدم ازدواج کردم، شاغل بودم و بعد دفاعم دوقلوهام به دنیا اومدن.

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

چه تاپیک خوبی

ادم امیدوار میشه واقعا

اینقدر که همه میکوبن تو سرمون دهه ی ۲۰ سالگی بهترین دهه ی زندگیته لذتشو ببر ولی اصلا همچین حسی نداره😑

با ۲۳ سال سن همش حس میکنم قراره بهترین روزامو از دست بدم به خاطر بی پولی و ظاهر متوسط و نداشتن مهارت

هرروزم دارم رو خودم کار میکنم ولی همش فکر میکنم تا برسم به ی جای خوب شده ۳۵ سالم و بعدش دیگه تمومه و برای لذت بردن از دستاوردام دیگه دیره

ولی این تاپیک واقعا بهم امید داد💖

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

ارزش داره بخاطر تحصیل دیر بچه دار شد؟

بنظر من میشه کنار هم ادامه داد. برای تحصیلات تکمیلی مخصوصا. اما بستگی به سختی یا سهلی رشته هم داره، نمی دونم هر کسی خودش بهتر می تونه تصمیم بگیره

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...