2777

من از ۳۰ تا حدود ۴۰ خیلی بی حس بی حال اصلا هم نیاز جنسی صفر از حدود ۴۰ تا الان که ۴۰ سالمه کلا همه چیم بهتر شده خداروشکر میگن ۴۰ سالگی اول چل چلی قبول دارم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکسمو بزارم ببینی حدود دوماه پیش گرفتم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

امیدوارم من تو چهل سالگی مشکلات الانو نداشته باشه همه دقدقم جوونیو درد باشه

ایشالا شماهم سالمو سلامت باشی معلومه که جوونی هم سن های شما تازه بچه دار میشن دعا کن منم هعی خسته ام خسته

جدید نیستم

اوج درخشندگی خانم از ۴۰ سالگیهوا چرا پیر بشیم من باردارم🙄

عکسمو گذاشتم منم ۴۰ سالمه تازه دارم عشق وحال میکنم بعد از سالها تا قبل سی خیلی خوب بودم از شی تا حدود ۴۰ داغون نزدیک ۴۰ شدم فوران کردم

من هورمونام خیلی نوسان داره سیکل هام نامنظم شده یا صفرم یا صد

منم هورمونام همینجوریه

ماشالله .چشم بد ازت بدور.

فداتشم اینقدر داغون شده بودم رفتم موهامو رنگ کردم مزه گذاشتم بهتر شدم