2777
2789
خوشبخت بشید روانشناسان هم میگن بزارید حداقل دوسال بگذره و نقش همسری رو کامل درک کنید و جا بیفتید و ه ...

اصلا آزمایش ندادم درگیرش نشدم من دوسال یا۳ سال دیگه اقدام میکنم واسه بچه اگه خدا خواست بچه دار میشیم اگه نخواستم بازم مهم نی الان مهمه که من کنار شوهرم آرامش دارم زیاد خودمو درگیر بچه نمیکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سن هستیم دوست عزیزمن حدود دو ساله نزدیک بین چشمام خیلی اذیت میکنه طبیعیه ؟؟؟

فکر نکنم طبیعی باشه

پیرچشمی بالای ۶۰ سال رخ میده نه الان

مشکل چشم شما شاید بر اثر مطالعه زیاد یا امثالهم باشه

هیچ در خواست دوستی پذیرفته نمیشود خصوصا شما نر عزیز

۴۰ سالگی از نظر من میشه پختگی میشه رسیدن و ارزنده ترشدن آدمیزاد.چهل سالگی یعنی دونه های سفید توی موها.یعنی استارت افت پوست صورت و بدن.اما چهل سالگی یه چیزای دیگه ای هم داره بیشتر قدر داشته هامونو میدونیم چون با تجربه شدیم کمتر توی انفاقات مثه بید مجنون میلرزیم.از هیجانات جوانی و نوجوانی دور شدیم سلامت عقلمون کامل تره تصمیم هامون عاقلانه تره و دریک کلام چهل سالگی خود زندگیه و پای صحبت ۴۰ ساله ها آنقدر لذت بخشه که دلت گرم میشه و چایی ات سرد.

امروز به شوخی به مامانم گفتم میگفت نکنیااا بهت میخندن🤦🥴

فقط اومدم کامنتارو بخونم حوصله ورود به حسابمون نداشتم. اما اومدم فقط بهت بگم یه وقت تو این سن بچه نیاری .نکن با خودت این کارو بزار همینجور جوون بمونی. اگه بچه داری دیگه هوس بچه نکن.اینو از رو دلسوزی گفتم .خانمای اینجا وسوست نکنن

.