2777
من حقیقت رو گفتم حقیقت همیشه تلخه

حقیقت فقط با یک معیار سنجیده نمیشه.حقیقت مادر خوبی بودن و زندگی خوب داشتن بچه به خیلی از فاکتورها بستگی داره. اکثر مادرهای سن بالا و مطلع که الان میبینم اطلافم خیلی مادر بهتری هستند برای بچه نسبت به خانم جوان بیست و خورده ای یا کمتر که هنوز درگیر خودش هست.پایه زندگیش سفت نیست.درک عقلی کاملی نداره و نیاز خودش به محبت کردن به بچه را درک نکرده اوضاع اقتصادیش هنوز پایدار نشده.مادر 50 ساله اینده قرار یست ی پیر زن شکسته باشه و از اوضاع زندگی جدید بیخبر باشه.میتونه با جامعه جلو بره و بروز بشه.حتی کلی از دوستام ی بچه سن کم اوردن و الان یکی بین 35 تا 40.از مادری الان بیشتر دارن لذت میبرن و راضی ان و میگن در حق بچه اول ظلم کردیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشاالله بهتونحتما بچه هاتون و همسرتون بهتون افتخار میکننروحیه خوب و کودک درون فعال داشتن همیشه آدم ...

مرسی عزیزم

دقیقاااهمینطورهست بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی به نظرم سن واقعا یه عدده

من ۴۱ سالمه و امروزم تولد نی نیمه تولد یکسالگیش.خب اشتباه زیاد داشتم یکیش اولویت قرار ندادن خودم بوده امیدوارم این خصلت بد از سرم کم کم بیفته ولی در کل فک میکنم الان خیلی خیلی نسبت به سی سالگیم خوشحالم

بنظر منم چهل سالگی سن جذابیه من که چهل سالگمی و دوست دارم آدما رو راحت تر میشناسم کمتر کلاه سرم میره می دونم چه لباسایی بهم میاد میدونم چه آرایشی بهم میاد چهرم زیباتر شده وقت بیشتری برای خودم دارم کارهایی که دوست دارم و انجام میدم عاقل تر شدم قدر لحظاتم و بیشتر می دونم

سلام رفقا 

دقیقا قرار نیست که طرف چون ۴۰ سالشه بگه پیر شدممن ۴۰ سالمه بچه سومم ۶ ماهشه دانشجوی دکتری هستم شاغل ...

راستش منم دارم درس میخونم با دخترم که سه سال دیگه اون رفت دانشگاه منم برم باهاش البته دخترم قطعا پزشکی تهران رو شاخشه منم یه پرستاری بیارم دولتی راضیم نی نی دخترم امروز تولد یکسالگیشه و سه تا بچه دارم

من سی یک سالم شده حس قبلا ها ندارم افسرده ام نمیدونم چمه بنظر خودم خیلی زشت شدم پوستم مثل قبل نیست هنوز جوش میزنه نمیدونم مثل قبل شاد نیستم موهام سفید شده کلا داغون داغونم حس پیری دارم

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن