2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه بودم عینکی شدم نزدم نزدپ بزرگتر شدم چشام ضعیفتر شد خیلیم ضعیفتر شد خیلی پشیمونم ک چرا نزدم ول ...

آخی عزیزم کاش میزدی من شب و روزمیزدم سخت بود ولی همش میزدم فقط برا حموم و خواب درش میاوردم مسخره ام میکردن میفتاد میشکست ولی من همچنان میزدم اخرین بار دوازده سالگی رفتم دکتر گفت خوب شدی نیاز نیس دیگه

استاد خودش معلوم نيست كي باشه و تو كدام دسته توهم يا غير توهمي باشه  پست قبليم بخون همينكه بت ...

امکانش هست خودش فعال شه؟؟؟یافعال باشه ماندونیم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

چشم سوم یا آجنا چاکرای ششم که بین دو ابرو قرار داره

چشم سوم رو با تمرینات مراقبه میشه باز کرد

ولی باز کردن چشم سوم بسیار خطرناکه

و بفد از باز کردن دیگه نمیشه بست

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  
امکانش هست خودش فعال شه؟؟؟یافعال باشه ماندونیم

چي باعث شده درگيرش بشي؟ 

اطلاع دقيقي ندارم اما تو مباحث روانشناسي مختصري خوندم كه اين قبيل ادعاها يا كذبن يا توهم  يك سريام كلا اونو توهم ميدونن اما يكسري معتقدين به فراروانشناسي مي گن محتمله 

به نظر من كه بيا تو دنياي واقعيت زندگي كن 

گيرم كه وجود داشته باشه چه كمكي بهت مي كنه؟

چشم سوم رو میشه با تمرینات مراقبه باز کرد

ولی کسی که چشم سومش بازه زندگی عادیش رو از دست میده چیزهایی رو می بینه که افراد عادی قادر به دیدنش نیستن

ممکنه بین جهان های موازی قرار بگیرید و چیزهای غیرعادی بشنوید

ولی چشم سوم رو دیگه نمیشه بست

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  
احساس میکنم شما خیلی اطلاعات دقیق میدید.

نه والا دنبالش نبودم فقط در موردش تومباحث روانشناسي خوندم البته نه چشم سوم! در مورد ادعاهاي ماورايي و به اصلاح توهمي بعد تحقيق كردم ديدم يك سري مباحث تحت عنوان فراروانشناسي هم وجود داره كه نتايج علمي مشخص نداره

به هر حال چيزي كه مشخصه وجود يا غيروجود بودنش به كار دنياي امثال ما نمياد 

چشم سوم رو میشه با تمرینات مراقبه باز کرد ولی کسی که چشم سومش بازه زندگی عادیش رو از دست میده چیزها ...

وااای چقدر وحشتناک من قبلنا سنم کمتر بود دنبالش بودم خداروشکر عاقل شدم😖😖😖

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
چشم سوم رو میشه با تمرینات مراقبه باز کرد ولی کسی که چشم سومش بازه زندگی عادیش رو از دست میده چیزها ...

جهان های موازی چی هست؟؟؟🤔

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
آخی عزیزم کاش میزدی من شب و روزمیزدم سخت بود ولی همش میزدم فقط برا حموم و خواب درش میاوردم مسخره ام ...

خوشبحالت ... ولی برا من دیگ‌دیره ... همیشه میگم کاش میزدم مامانم خیلی میگفت بزن اما نزدم بعد ۳.۴ سال مداوم زدم‌ک‌ اونم دیگ‌فایده ای نداشت ... و الان دارم چوب ندونم کاریای بچگیامو میخورم با این چشای ضعیفم ☹☹☹😭😭😭😭😔😔😔

نه داداشام و خاله هام و مامانم که روشون بهم بازه... قشنگ فکر میکنن من نمیفهمم پول کمه.

یاخدا 😲😲😲😲😲ببخشید ولی عجب ادمایی ان 

خب ی بار باهاشون برخورد کن البته اسم‌کسیو نیار انقد خودتو زدی ب سادگی دارن سواستفاده میکنن ☹☹

یاخدا 😲😲😲😲😲ببخشید ولی عجب ادمایی ان  خب ی بار باهاشون برخورد کن البته اسم‌کسیو نیار انقد ...

دیگه کار از این کارا گذشته 

خودمم دلم نمیاد ندم.البته پول نقد دیگه زیاد جابه جا نمیکنم