2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حالاهاهم ۴ چشیم ... با همین عینکمم چی‌نمیبینم هووووف 

من تا 8 سالگی یک چشمی بودم همیشه چشم بند داشتم 😂 

تجربه عینک رو داشتم واقعا سخته مخصوصا بچه باشی اصلا جور در نمیاد بازیگوشی و عینک باهم 😐

با این چیزها ور نرید ..برای کار با ناشناخته ها، بهتره استاد راهنما داشته باشین ،وگرنه ممکنه ناخودآگا ...

موافقم ولی استاد از کجا بیاریم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

امكان انخراف يعني اينكه فرق است بين توانايي خالص و توهم و عوام قادرتيستند فرق توهم با واقعيت تشخيص بدهند

يك طوري اميشه گفت افرادي كه دنبال اين مباحث مي رن با مطالب مربوطه شست شو مغزي ميشن و دچار توهم ميشن

بسيار هم امكان مورد سوءاستفاده قرار گرفتن وجود داره مخصوصا اگر از شخصيتهاي وابسته يا امثالهم باشي

اين موارد وجود داره و جزو مباحث فراشناختيه اما اكثر غريب به اتفاقشون منجر به بروز مشكلات شناختي و رواني يا همون توهم ميشن 

ممکنه بری سراغش و بعدا ببینی ظرفیت تحمل حقیقت مطلق را نداری !!! اونوقت میخوای چه کار کنی؟؟!! البته مطمئن باش به این راحتی ها به دستش نمیاری

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

استاد خودش معلوم نيست كي باشه و تو كدام دسته توهم يا غير توهمي باشه 

پست قبليم بخون

همينكه بتونم تواناييهاي فردي و اخلاقيمون تقويت كنيم كافيه نميخواد دنبال قدرتهاي فضايي باشيم

مثلا الان تو اخلاق و رشد فردي به اعلا رسيديم كه مراتب بالاتر بخوايم نه جونم عرفان به تواناييهاي عجيب و غريب نيست 

سري كه درد نمي كنه دستمال نبند

امكان انخراف يعني اينكه فرق است بين توانايي خالص و توهم و عوام قادرتيستند فرق توهم با واقعيت تشخيص ب ...

احساس میکنم شما خیلی اطلاعات دقیق میدید.

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

استاد واقعی کم پیدا میشه اما همون استاد هم با هر کسی کار نمیکنه...در واقع به نظرم این استاده که ممکنه یه نفرو لایق دونستن این چیزها بدونه...و خودش به طرف پیشنهاد بده

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
من تا 8 سالگی یک چشمی بودم همیشه چشم بند داشتم 😂  تجربه عینک رو داشتم واقعا سخته مخصوصا بچه ب ...

من بچه بودم عینکی شدم نزدم نزدپ بزرگتر شدم چشام ضعیفتر شد خیلیم ضعیفتر شد خیلی پشیمونم ک چرا نزدم ولی خو بچه بودم ا ی طرفی ا لیزر چشم میترسم😑😑😑فک‌کنم تا اخرعمرم باید عینکی باشم هوووف