2777
2789
عزیزم خدا بزرگه انشالله خوب میشی❤❤❤

خببب ... من خیلی امیدی ندارم😔😔ولی خب کارمم اشتباهه ک‌از رحمت خدا ناامید میشم ولی خیلی امیدوار نیستم ک‌خوب میشم ... گاهی وقتا فکر میکنم کور میشم‌ولی خوب ن ...😔😔☹☹☹😢😢😢

خببب ... من خیلی امیدی ندارم😔😔ولی خب کارمم اشتباهه ک‌از رحمت خدا ناامید میشم ولی خیلی امیدوار نیست ...

وای عزیزم اینطوری فکر نکن مثبت بین باش گلم خدا نکنه این حرفا چیه واست صلوات میفرستم الان به نیت اینکه چشات زود خوب بشه ان شاءالله😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه کار از این کارا گذشته  خودمم دلم نمیاد ندم.البته پول نقد دیگه زیاد جابه جا نمیکنم

😕😕😕

کوتاه اومدنت خیلی هم درست نیس عزیزم..... مادیات دنیا برام‌ انقد ارزش‌ندارن اما خب اینکه خیلی راحت ازت پول بردارن و اجازه نگیرن برام‌قابل هضم‌نیس .... اصن پول نقد نذار ببینن اقد راحت ازت برمیدارن😑😑😑

ی سئوال بپرسم؟؟ دیگ چ چیزایی میبینی با این چشم🤔دوس داشتب جواب بده 

وای عزیزم اینطوری فکر نکن مثبت بین باش گلم خدا نکنه این حرفا چیه واست صلوات میفرستم الان به نیت اینک ...

... باشه سعی میکنم ... ممنون‌ک انرژی دادی امیدوار شدم .... خیلی گلی واقعا ممنون 💟💚💚

😕😕😕 کوتاه اومدنت خیلی هم درست نیس عزیزم..... مادیات دنیا برام‌ انقد ارزش‌ندارن اما خب اینکه خیلی ...

عریزم داستان اون چشم و اون حرفایی که گفتم جنبه فان و شوخی بود گلم.😅فکر کردم متوجه شدید.

نه قشنگ میگن وقتی اعتراض میکنم .من عاشق خاله هامو و داداشامم فدای سرشون.مبلغ خیلی زیاد بر نمیدارن ولی دلم میخواد بگن بهم بعد.که دیگه عادتشون دادم فایده نداره 

عزیزم کاری نکردم فقط حقیقت رو گفتم امیدوارم زود خوب بشه چشمای قشنگت😍

تاحالا کسی انقد بهم‌امید نداده بود😢😢😢 ... 

شاید فکر کنی کاری نکردی اما واقعا بهم امید دادی😢💙💙💛

بازم‌ممنونم ازت ... ب همین شبای قدر برام دعا کن خیلی دوس دارم همه چیو واضح ببینم خیلی ساله دیگ بدون عینک چیزیو درس نمیبینم خیلی سخته مخصوصا وقتی ادما رو از دور میبینم باید انقد فکر کنم تا ی حدسی بزنم کیه تازه بعضی وقتام مثلا دوستامو میبینم برام دست تکون میدن من اصن نمیفهمم کی بود و هیچ واکنشی نشون نمیدم بعدم ازم ناراحت میشن و منم نمیتونسم براشون توضیح بدم

عریزم داستان اون چشم و اون حرفایی که گفتم جنبه فان و شوخی بود گلم.😅فکر کردم متوجه شدید. نه قشنگ می ...

می فهمیدم خخخخ.... تو ی پستی گفتی شوخی کردم متوجه شدم😊😆

درکل میخواستم بگم چرا عادتشون دادی ب این کار 😐😐😐 هرچقدم دوسشون داشته باشی نباید بذاری کسی ازت سواستفاده کنه خببب

می فهمیدم خخخخ.... تو ی پستی گفتی شوخی کردم متوجه شدم😊😆 درکل میخواستم بگم چرا عادتشون دادی ب این ...

😀😁😁😃

ولی واقعا باید یه فکری بکنم واسه این قضیخ.الان که با این چشم توانام دارم بیشتر دقت میکنم میبینم ۵۰ درصد خرج خوراکی و لوازم التحریر پسرخالمو مامانش از کیف من برداشته.واقعا خودمم انقدر ذهنم مشغول این داستان بود که حرفشو تو تاپیک زدم

تاحالا کسی انقد بهم‌امید نداده بود😢😢😢 ...  شاید فکر کنی کاری نکردی اما واقعا بهم امید دادی� ...

فدات بشم عزیزم ❤❤❤دعا میکنم به حق همین شبای عزیز زود خوب بشی خوشحالم که تونستم بهت امیدواری بدم ولی یادت باشه نیاز نیس کسایی مثل من که یه بنده ی ساده و گناهکارن بهت امیدواری بدن قبل از امثال من خدا اون بالاست ازش ناامید نشو به بزرگیش فکر کن توکل کن همه چی درست میشه مطمعن باش فقط از ته دلت باورش کن 😍😍

😀😁😁😃 ولی واقعا باید یه فکری بکنم واسه این قضیخ.الان که با این چشم توانام دارم بیشتر دقت م ...

از بس رو دادی بهشون .... اره بابا ی برخوردی بکن متوجه شن ک دیگ نباید این کارارو بکنن پول بهشون نده حالا پوله کم کم دیدی چیزای دیگتم بردن ... نمیخام بهشون تهمت بزنما ولی بعیدم نیس عاخه ادما معمولا وقتی ببین ی ادم سادس و چیزی بهشون نمیگه ازش سواستفاده میکنن مث من ک بهم دروغ گفتن و فهمیدم و ب روشون نیاوردم هی ب روشون نیاوردم تا اینکه دیدم هی دروغاشون داره بیشتر میشه ( و سرمو شیره مالیدن)حالاهاهم دیگ‌حرفاشونو نمیتونم باور کنم حتی اگ راست بگن هم شک دارم ولی هم تقصیر منه هم تقصیر‌خودشون☹😔‌ تا دیر نشده ی کاری کن

از بس رو دادی بهشون .... اره بابا ی برخوردی بکن متوجه شن ک دیگ نباید این کارارو بکنن پول بهشون نده ح ...

اره موافقم یه کار اساسی باید بکنم.کل تفکرشون اینه که مجردم خرجم کمه.والا کرایه خونه و خورد و خوراک من انگار از باد هوا تامین میشه.اگه وضعشون بد بود دلم نمیسوخت دلم میسوزه که انقدر وضعشون خوبه که پولای کیف منو ریز میدونن واسه دم دست و خرید سریع برمیدازن.باز خوبه هفته به بار میرن خونه مامانم.البته همون یه روزم با کیف پر میرم با دست خالی برمیگردم

اره موافقم یه کار اساسی باید بکنم.کل تفکرشون اینه که مجردم خرجم کمه.والا کرایه خونه و خورد و خوراک م ...

اره باهاشون برخورد کن ولی سعی کن محترمانه باشه ک بعد هم‌اونا ناراحت نشن هم خودت ... کیفتو پر پول نکن‌نرو خوووو تقصیر خودتم هسا😁😁😁

در ی حد کمی پول ببر ک خودت بتونی خرج کنی 

جهان های موازی چی هست؟؟؟🤔

بحث بسیار مفصلی هست فقط انقدر بگم که نظریه هایی وجود داره که میگه یک جهان هم دقیقا مثل مال ما وجود داره و یکی مثل ما در اونجا زندگی میکنه یعنی که انگار ما در دوجهان زندگی میکنیم

اطلاعات بیشتر میخوای توی گوگل سرچ کن مقاله های مفصلی هست

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون