2821
2789
عنوان

🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 55 پست
جریان چیه ثیثی

چرا بهم درخواست داده بودی؟؟کاری داشتی؟

کاربر تعلیقی!من فمنیست هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه🩵جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشی که جواب ندادم😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آقا ممدش نمی دونه با لس_آنجلس دوسته

چرا این روزها اینطوری شدید آبروی این اون میبرید ها بخدا قضاوت نکنید بعدش خصوصی هرکسی به خودش ربط داره آن بار دوم دارم میبینم ابرو میبرید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا این روزها اینطوری شدید آبروی این اون میبرید ها بخدا قضاوت نکنید بعدش خصوصی هرکسی به خودش ربط دار ...

بدبختی اینه نی نی یار ب اینا بال میده

کاربر naziiiiiiiiiiiii6971 هستم😂

@niniyar پست رو تایید کن

شات هاتو دادم بهش

خخخخ رفتی پی وی دیگران پشتم حرف زدی

مث اینکه بابت پروفم ناراحتی

مگه پروف هرکس ب خودش مربوط نیس ک ایشون ب من گفتن درب و داغون @niniyar

کاربر naziiiiiiiiiiiii6971 هستم😂

شوهرت آقا ممدت می دونه با شروین سایت دوستی؟؟؟

پستم تایید نشد..

کامنت شما رو تو یک تاپیکی دیدم و متعجب شدم که اینطور چیزی گفتید! لطفا ندونسته قضاوت اشتباه نکنید

هم استارتر و هم کاربر شروین رو میشناسم!

درست نیست بیاید تهمت بزنید که

خودتون شروع کردید و طبیعتا استارتر حق دارن بخاطر قضاوت اشتباتون بدشون بیاد!!

چرا این روزها اینطوری شدید آبروی این اون میبرید ها بخدا قضاوت نکنید بعدش خصوصی هرکسی به خودش ربط دار ...

حققققققق تاابد

هرچقدوقت بذاری دیگران روخراب کنی،همونقد وقت کم میاری ک خودتوآبادکنی،خلاصه از ما گفتن بود😏

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز