2777
2789
عنوان

جوجه گنجشک💖

311 بازدید | 22 پست

یه هفته س دارم ازش مراقبت میکنم چون خیلی باد میومد انگار از روی درخت افتاده بود همه پراش خیس بود و داشت میلرزید حالا یه کم جون گرفته و بزرگ شده چکارش کنم؟ به نظرتون ولش کنم یا میمیره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش بزرگ بشه میره

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

خب ازش مراقبت کن اگه که جون گرفت فلح المراد اگه که نه بازم عذاب وجدان نگیری ازش مراقبت کردی

خوب که شده ولی چون کوچیکه میترسم فعلا نتونه توی طبیعت زندگی کنه میگم باز نگهش دارم تا بزرگتر بشه

ای خدااا🥺 اینم اومده بودی توی حیاط ما اینقدر تپل بود مامانش نمیتونست ببرتش خودشم نمیتونست پروزا کنه

یه مدت مهمونمون بود خودش رفت

شما هم مواظب باش خودش پرواز میکنه میره

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز