یه هفته س دارم ازش مراقبت میکنم چون خیلی باد میومد انگار از روی درخت افتاده بود همه پراش خیس بود و داشت میلرزید حالا یه کم جون گرفته و بزرگ شده چکارش کنم؟ به نظرتون ولش کنم یا میمیره؟
از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم
همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
تو سنی هست که دون خور شده باشه ؟؟فکر کنم دیگه ترسی از آدمها و گربه ها نداشته باشه و سریع شکار بشه
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
نه دونه نمیخوره فقط غذای له شده گفتم شاید بذارمش همونجا که برش داشتم مامانش بیاد دوباره ازش مراقبت ک ...
پس نزار بیرون ؛بزاری هم مادره سمتش نخواهد آمد .چون بوی آدمیزاد گرفته و میمیره .دیگه مجبوری تو خونه نگهش داری
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
پس نزار بیرون ؛بزاری هم مادره سمتش نخواهد آمد .چون بوی آدمیزاد گرفته و میمیره .دیگه مجبوری تو خونه ن ...
عزیزم این یه هفته خیلی حالش خوب شده بود توی خونه راه میرفت و اینور و اونور میپرید ولی صبح که بیدار شدم دیدم داره جون میکنه🥲 هرکاری کردم بهتر نشد غذا دادم دهنشو باز نکرد. گذاشتمش توی حیاط که پسرم حالشو نبینه رفتم دیدم مرده منم گذاشتمش توی کوچه و به پسرم گفتم مامانش بردش. خیلی حالش خوب بود نمیدونم چرا یهو اینجوری شد با خودم گفتم کاش همون دیروز ولش کرده بودم حداقل اگرم میمرد جلوی چشم من نبود
عزیزم این یه هفته خیلی حالش خوب شده بود توی خونه راه میرفت و اینور و اونور میپرید ولی صبح که بیدار ش ...
مقصر تو نبودی
جوجه گنجشک بشدت ضعیفه .احتمالا مادره فهمیدن اینها مردمی آن .ول کرده رفته