2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه سوال خصوصی دارم🤐

65051 بازدید | 855 پست

شما دوران عقد رابطه کامل داشتین یا ن! اصلا این کار درسته و بعد پشیمونی نداره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نمیدونم این کارو انجام بدم یا ندم بین این دو راهی گیر کردم

💍🎀

نکن همین

abzarek.ir/service-p/msg/4298276 خوندی جواب ندادی؟یا هنوز ندیدی؟نمیدونم... صدا میاد شایدم خوابیدی فردا منو ندیدی راحت شدی🫠 دلپیچه دارم قرص خوردم ممکنه خوابم ببره بیا دیگه جون من:) بخدا تا چند دقیقه دیگه نیای دیگه حتی سایتم نمیام جدی میگم بجون خودت قسم حالا میخوای جدی بگیر میخوای بخند رد شو❤️ من جواب دونه دونه پیامتو میدم تویی که میری پشت سرتم نگاه نمیکنی اگه شناخت داشتی فحش نمیدادی بهم که جوابتو ندادم ! قبول نمیکنم چون حوصله ندارم حرفاتو بزنی بعدش برینی بهم اصلا خیلی ناراحت شدم بخدا همون گمشم بهتره 💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله داشتیم ولی مثل چییییی پشیمونم

این کار اشتباه ترین کار ممکنه دوران عقد و نامزدی

ممکنه به هر دلیلی به ازدواج ختم نشه و آخرش بی آبرویی میمونه برای دختر

من اگر دختریمو حفظ میکردم ، همون دوران عقد جدا میشدم

مخالفم

اما بسته به شرایط سنی و خانوادگی و فرهنگی هر شخصی متفاوت

نظر خودم این هست که در این دوران تمرکز نباید صرفا روی این مورد باشه

زیبایی واقعی نه در چشم های هوس ران که در قلب پاک و حجاب عفیفه نهفته هست.حجاب پوششی نیست که زیبایی را پنهان کند بلکه زیبایی را متعالی و ماندگار می سازد .انتخابی قدرتمند برای زنی که ارزش خود را می داند.⚡️امام خمینی رحمت الله علیه: ⭕️آنقدر که انسان غیر تربیت شده مضر هست برای جوامع هیچ شیطانی و هیچ حیوانی و هیچ موجودی آنقدر مضر نیست....!!اینجا نه به کاربر و نه به حرف هاشون اعتماد نکنید چون مشخص نیست چه کسی پشت این صفحه نشسته و هدفش چیه

نه نداشته باش الان دوران شناخت هست باید رو چیزای دیگه زوم کنی که اگه مورد پسند هم نبودید بتونید مسیر رو از هم جدا کنید

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

مخالفماما بسته به شرایط سنی و خانوادگی و فرهنگی هر شخصی متفاوتنظر خودم این هست که در این دوران تمرکز ...

خانواده به شدت مذهبی دارم ک مخالف این چیزا هستن صد در صد

💍🎀