میخوام جدی برا آیلتس بخونم چه راهنمایی دارید من روزانه یک و نیم تا 2 ساعت میخوام بزارم برا انگلیسی ویدیو آموزشی هم دارم فقط اینکه نمیدونم این یک ساعت و نیم چجوری تقسیم بندی کنم
میخوام جدی بخونم آیلتس 7و نیم یا 8 بگیرم البته هدفم یک و نیم تا دو سال خوندن برا ایتلس
فارسی حرف بزنیم😊 نه به کودک همسری یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بهترین کار که خود اساتیدی که برای آیلتس تدریس میکنن میگن اینه که هرچقدر میتونی زبان جنرالت رو عالی کنی یعنی مثلا همون کلاسای ترمیک کلاس زبان یا هر روش دیگه ای که خودت راحتتری
بهترین کار که خود اساتیدی که برای آیلتس تدریس میکنن میگن اینه که هرچقدر میتونی زبان جنرالت رو عالی ک ...
سطحم پایینه دارم شروع میکنم یه برنامه هست به اسم go2train میخوام از اونجا بخونم فقط مشکل اسپیکینگ که اونم شاید پارنتر زبان پیدا کنم یا خو م با خودم انگلیسی حرف بزنم
فارسی حرف بزنیم😊 نه به کودک همسری یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن