2777
2789
عنوان

ام اس

266 بازدید | 11 پست

سلام

۲۴ سالمه تقریبا دو هفتس متوجه شدم ام اس دارم

سه روز پالس تراپی داشتم و الان هنوز بی حسی ها هست اما علاوه بر این مورد من حالت گیجی و سبک سری و یک حالت منگ بودن هم دارم

و البته امید به زندگیمم خیلی اومده پایین و به شدت افسردم کسی هست با این بیماری دست و پنجه نرم کنه ؟

ببخش اسی چطوری فهمیدی ازمایش دادی؟

من دست و پام بیشتر اوقات بی حس میشن طوری ک احساس میکنم اصلا دست ندارم یا پا

بخام ی چیزی سفت بگیزم دستام شروع ب لرزش میکنن

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم..

اصلا و ابدا خودت رو نباز

مادر من و خاله ی من بالای ۲۰ سال هست دچار ام اس هستند

با خوردن داروها و ویتامین ، زندگی طبیعی شون رو دارند و تو طول این سالها به لطف خدا اصلا دچار مشکل جدی نشدند

فقط اینکه مادر من به خاطر این بیماری ، زود دچار خستگی میشه

دلیلش هم این هست که اهل ورزش و پیاده روی نبوده وگرنه که اگر ورزش و پیاده روی در زندگی روتینش داشت وزن بدنش بالا نمی رفت و دچار خستگی زود به زود نمی شد

اما خالم چون اهل پیاده روی و فعالیت هست زود دچار خستگی نمیشه و اگر ایشون رو ببینی اصلا متوجه نخواهی شد ام اس داره ...

کم نیار جا نزن بخودت اعتماد کن تا.امبد توکل اراده تلاش پشتکار

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز