2777
2789
عنوان

سلاااام🫠🥲

176 بازدید | 8 پست

امیدوارم به یاد من باشید من خیلی به یادتون بودم🫠 فراموش نشده باشم🫠🥰

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 درحال معادل سازی به جراحی ارتوپد🥰😂

سلام عشقم

میشه بگی چجوری ترکیه رفتی؟ منظورم با کنکور بی کنکور کدوم دانشگاه؟ مامان بابات رو چجوری راضی کردی

ممنون میشم کمکم کنی🫠

@niniyar تایید کنید لطفا

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عشقممیشه بگی چجوری ترکیه رفتی؟ منظورم با کنکور بی کنکور کدوم دانشگاه؟ مامان بابات رو چجوری راضی ...

بدون کنکور دانشگاه مدپیول

مامان و بابام اوایل ناراضی بودن زیاد پشت کنکور موندم خودشون راضی شدن

بدون کنکور دانشگاه مدپیولمامان و بابام اوایل ناراضی بودن زیاد پشت کنکور موندم خودشون راضی شدن

باید حتما ترکی یادبگیریم یا انگلیسی هم تدریس میکنن؟

مدیپول رو ایران تایید میکنه یا میمونی همونجا خدمت میکنی؟

چون منم به فکرشم زیاد سوال میکنم ببخشید❤️🥲

@niniyar تایید❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

بدون کنکور دانشگاه مدپیولمامان و بابام اوایل ناراضی بودن زیاد پشت کنکور موندم خودشون راضی شدن

حتما باید ترکی یاد بگیری یا انگلیسی هم تدریس میکنن؟

مدیپول رو ایران قبول داره یا شما میمونی همونجا خدمت میکنی؟

ببخشید اینقد سوال میپرسم آخه منم تو فکرشم❤️🥲

@niniyar تایید کنید:)

حتما باید ترکی یاد گرفت یا با انگلیسی هم تدریس میکنن؟

ایران دانشگاه مدپیول رو قبول داره یا شما میمونی همونجا خدمت میکنی؟

ببخشید که زیاد سوال میپرم آخه خودمم تو فکرشم🥲❤️

پیج انیستاتو میدی؟

@niniyar توروخدا تایید کن سومین کامنتمه که تایید نمیشه🫤👩🦯

حتما باید ترکی یاد گرفت یا با انگلیسی هم تدریس میکنن؟ایران دانشگاه مدپیول رو قبول داره یا شما میمونی ...

هردو میشه کورس هاشون متفاوته و مدرک زبانم میخاد

بله قبول داره نه میام ایران

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز