2777
2789
عنوان

درد معقد😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 70 پست

پوست انار را بجوش توش بشین مامانم این کارا میکرد.

کلاه بادمجان و خاکشیر بسوزون در معرض دودش باشه.

پماد انتی هموروئید

اب تره بزن بهش.

حتما به هر روشی هست کاری کن یبوست نباشی، انجیر،. سبزی، کاهو یا هر چی

مواظب باش کار سنگین نکنی میزنه بیرون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از عطاری سعد کوفی بگیر بعد از اجابت مزاج،به مدت یک دقیقه به مقعد بمال بعدم بشور،در طول روز مایعات فر ...

باشه ممنونم💙

ب ن م ک م خ لطفا نپرسید ب ن ک م خ یعنی چی از جواب دادن به این سوال معذورم با سپاس فراوان😘

پوست انار را بجوش توش بشین مامانم این کارا میکرد. کلاه بادمجان و خاکشیر بسوزون در معرض دودش باشه. پم ...

مرسی عزیزم💙

ب ن م ک م خ لطفا نپرسید ب ن ک م خ یعنی چی از جواب دادن به این سوال معذورم با سپاس فراوان😘

من شرایط شما داشتم رفتم دکتر گقت برات لیزر میکنم یکساعته خوب میشه من قبول نکردم فاصله گذاشتم بدتر شد ...

استارتر ، من تخصصی در زمینه طب کار کردم
به هیـــــــــــــــــــچ عنوان سمت لیزر و عمل جراحی نرو
براحتی درمان میشه و نیازی به این چیزا نیست - اگر لیزر کنی یا عمل کنی > باید بدونی که بعدش بدن ت ناقص میشه و خوب نمیشی > موقتا این مسئله ناپدید میشه و دفعه بعد با شرایط مریضی بدتر بوجود میاد
در عمل جراحی ، قسمتی از روده رو که منتهی به مقعد شده می برند {روده ات ناقص میشه} و در لیزر رگی که مریضی هموروئید باعثش شده که خون ریزی کنه {یعنی داره خون مریض رو تخلیه می کنه} رو می سوزونن
بعد این خون ها که قبلا تخلیه میشد جمع میشه و با یک مشکل شدیدتر در همون ناحیه بروز میده خودش رو

و اما درمان > بهم بگو چند روزهه یبوست داری و چند وقت یکبار یبوست می گیری و بصورت نرمال وقتی شکم ت کار می کنه و حس می کنی یبوست نداری چند بار در روز شکم ت کار می کنه {مدفوع منظورمه یعنی روده ات کار می کنه}

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
سلام مایعات فراوان آلو بخورحتما روغن زرد حیوانی بزن ب مقعدتتهمیشه چرب کنروغن زیتون یک قاشق بخور روزی ...

خدا خیرت بده عزیزم مرسی💙

عزیزم من اینطور شدم بخاطر اینکه چند روز اسهال و یوبس بودم

راهکار داداشم(که پرستار)

یدونه آمپول دگزا زد برام

و بشین تو تشت آب گرم تو حمام حالت چهار دست پا نه اون بدتر میشه

دمنوش زیاد بخور

چیزای سفت نخور

و پماد بزن

و رو باسنت نشین

دگزا سریع خوبن میکنه

من میخواستم گریه کنم از درد

استارتر ، من تخصصی در زمینه طب کار کردمبه هیـــــــــــــــــــچ عنوان سمت لیزر و عمل جراحی نروبراحت ...

من هفته ای ی بار میرفتم دستشویی و فقط خون ریزی داشتم و اندازه بود انگشت از مقعدم زده بود بیرون و روده هام افتاده شدن و قبلش دارو مصرف کردم ولی تاثیری برای من نداشت اولش اندازه یه لپه بود

احتمالا مزاج شما سرده سعی کن چای زنجبیل چای دارچین بخوری

مثلا برنج سرده مصلح زعفرون میتونی اضافه کنی

اگ چیز سردی میخوری مثل هندوانه ک نمتونی مصلح بزنی بهش بعدش یک چیز طبع گرم بخور

M❤️متاهل و متعهدم