ببخشید دارم اینو میگم ولی چند روزه دارم عذاب میکشم یبوست شدم بعد دهانه معقدمم گوشتش اندازه به نخود باد کرده میسوزه چیکار کنم😫😫هرکی راهنماییم کرد واسش دعا میکنم
ب ن م ک م خ لطفا نپرسید ب ن ک م خ یعنی چی از جواب دادن به این سوال معذورم با سپاس فراوان😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شرایط شما داشتم رفتم دکتر گقت برات لیزر میکنم یکساعته خوب میشه من قبول نکردم فاصله گذاشتم بدتر شد ...
استارتر ، من تخصصی در زمینه طب کار کردم به هیـــــــــــــــــــچ عنوان سمت لیزر و عمل جراحی نرو براحتی درمان میشه و نیازی به این چیزا نیست - اگر لیزر کنی یا عمل کنی > باید بدونی که بعدش بدن ت ناقص میشه و خوب نمیشی > موقتا این مسئله ناپدید میشه و دفعه بعد با شرایط مریضی بدتر بوجود میاد در عمل جراحی ، قسمتی از روده رو که منتهی به مقعد شده می برند {روده ات ناقص میشه} و در لیزر رگی که مریضی هموروئید باعثش شده که خون ریزی کنه {یعنی داره خون مریض رو تخلیه می کنه} رو می سوزونن بعد این خون ها که قبلا تخلیه میشد جمع میشه و با یک مشکل شدیدتر در همون ناحیه بروز میده خودش رو
و اما درمان > بهم بگو چند روزهه یبوست داری و چند وقت یکبار یبوست می گیری و بصورت نرمال وقتی شکم ت کار می کنه و حس می کنی یبوست نداری چند بار در روز شکم ت کار می کنه {مدفوع منظورمه یعنی روده ات کار می کنه}
اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
استارتر ، من تخصصی در زمینه طب کار کردمبه هیـــــــــــــــــــچ عنوان سمت لیزر و عمل جراحی نروبراحت ...
من هفته ای ی بار میرفتم دستشویی و فقط خون ریزی داشتم و اندازه بود انگشت از مقعدم زده بود بیرون و روده هام افتاده شدن و قبلش دارو مصرف کردم ولی تاثیری برای من نداشت اولش اندازه یه لپه بود