2777
2789
عنوان

درد معقد😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 70 پست
۶ روزه معده ام کار نمیکنه اصلا من یبوست نمیگرفتم تو دوران روزه داری اینجور شد

کامل سوال هام رو جواب بده
معمولا چند وقت یکبار یبوست می گیری؟ وقتی یبوست می گیری {یعنی از نظر خودت الان یبوست گرفتی} چند وقت یکبار شکم ت کار می کنه ؟
به غیر از الان ، آخرین بار کی یبوست گرفته بودی؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
کامل سوال هام رو جواب بدهمعمولا چند وقت یکبار یبوست می گیری؟ وقتی یبوست می گیری {یعنی از نظر خودت ا ...

سال به سال به ندرت

اصلا کار نمیکنه مدفوع ندارم اصن

سال پیش که خودش خوب شد

ب ن م ک م خ لطفا نپرسید ب ن ک م خ یعنی چی از جواب دادن به این سوال معذورم با سپاس فراوان😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هفته ای ی بار میرفتم دستشویی و فقط خون ریزی داشتم و اندازه بود انگشت از مقعدم زده بود بیرون و رود ...

الان که دیگه عمل کردید و کار از کار گذشته - ان شالله این عمل برای شما سلامتی بیاره
ولی خیلی مراقب باشید که به تعداد دفعاتی که در طول 24 ساعت غذا می خورید شکم تون کار کنه
و مدام از ملین ها استفاده کنید

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
سال به سال به ندرتاصلا کار نمیکنه مدفوع ندارم اصنسال پیش که خودش خوب شد

همین الان پاشو برو عطاری - گیاه سنا بخر {بگو همین که مسهل هست > مسهل یعنی گیاه یا دارویی که اسهال ایجاد می کنه}
میاری خونه ، همه ش رو پودر کن {با میکسر} --- دو قاشق غذاخوری ش رو بریز داخل شیرجوش یا یه قابلمه کوچیک > 2 الی 3 لیوان آب بریز روش و زیرگاز رو روشن کن و با شعله کم بگذار آرام آرام بجوشه > هرازگاهی پودر گیاهی که به دیواره چسبیده رو با قاشق جدا کن و همش بزن
بعد از مدتی که جوشید و آبش بخار شد > وقتی یک لیوان ش باقی مونده > زیرش رو خاموش کن بریز داخل لیوان بگذار خنک بشه
بهترین کار اینه که شب قبل خواب بخوری ولی اوضاع شما اضطراریه > اگر شکم ت خالیه این جوشانده رو بخور و چیزی بعدش نخور
6 الی 7 ساعت بعد اسهال میشی > نبات بنداز داخل آب داغ و هم بزن > احتمالش زیاد هست که دل درد و دل پیچه بگیری به محض اینکه دل درد گرفتی > این نبات داغ رو می خوری تا دل دردت آروم بشه
اسهال میشی و کل مدفوعی که توی روده هات گیر کرده خارج میشه

توی این 6-7 ساعت > تا زمانی که اسهال بشی>> میری یه سرنگ نو برمیداری {اگر نداری - وقتی رفتی عطاری که سنا بخری > سرنگ هم بخر} سوزنش رو بنداز دور خود سرنگ ش رو نگه دار
این سرنگ رو با آب تمیز پر کن > به بدنه سرنگ و نوک ش روغن بزن {روغن خوراکی} و آرام آرام وارد مقعدت کن و کل آبش رو خالی کن داخل مقعدت {یا همون روده ت}
نگذار خارج بشه بگذار این آب چند دقیقه داخل روده ات بمونه
چندبار سرنگ رو پر آب بکن و این کار رو تکرار کن >>> بعد از دو سه بار > احساس دفع مدفوع بهت دست میده {بعد از چند دقیقه که خودت رو نگه داشتی} بگذار دفع انجام بشه و روده ات تخلیه بشه
این روش {سرنگ آب} برای شرایط اضطراری هست و همیشه این کار رو نکن چون تکرار زیادش باعث تنبلی روده میشه

قبل از اینکه روش سرنگ آب رو انجام بدی > یه روغن طبیعی {مثل روغن زیتون یا کنجد} بریز روی شکم ت و ماساژ آروم بده تا پوست شکم ت خیس روغن بشه
بعد سرت رو بنداز پایین > از پایین سمت راست شکم {لگن} کف دو تا دستت رو بزار رو هم > بکش بالا به سمت دنده ها{به دنده هات رسیدی کافیه} بعد دستت رو بلند نکن >از سمت راست{زیر دنده} محکم بشه به سمت چپ{میرسی به پهلوی چپ زیر دنده} بعد محکم بکش پایین {میرسی به لگن} بعد بکشن به سمت وسط شکم{میرسی به وسط لگن} و بعد محکم بکش به سمت پایین{به سمت ناحیه تناسلی}
به این کار میگن ماساژ یبوست > روده ات رو ماساژ میدی تا حرکت کنه و مواد داخل ش که گیر کرده توش {یبوست} حرکت کنه و بیرون بیاد خود روغن هم کمک می کنه که جذب بشه و یبوست بهتر بشه {روغن رو داخل ناف هم بریز

برای دردش > یه آجر بردار > بگذار روی گاز > داغ که شد بگذارش رو زمین > دو تا پارچه چند لایه کن بگذار روش و بشین روش {ناحیه مقعد باید روی آجر باشه} > ممکنه داغ باشه بسوزی ، بلند شو دوباره بشین یا صبر کن کمی خنک بشه که بتونی طولانی مدت روش بشینی
این کار دردش رو کم می کنه
وقتی شکم ت کار کنه > خود به خود عوارض یبوست{بیرون زدگی روده} آرام آرام ازبین میره

همین الان پاشو برو عطاری - گیاه سنا بخر {بگو همین که مسهل هست > مسهل یعنی گیاه یا دارویی که اسه ...

خدا خیرت بده عزیزم مرسی سر نماز شبم دعات میکنم خیلی بهم کمک کردی💙

ب ن م ک م خ لطفا نپرسید ب ن ک م خ یعنی چی از جواب دادن به این سوال معذورم با سپاس فراوان😘

بعد از اینکه اسهال شدی و شکم ت کار کرد و تخلیه شد
باید مدتی مدام مسهل بخوری > یک کیلو انجیر خشک بخر
هر شب هفت عدد انجیر خشک میریزی داخل یک لیوان آب جوش و می گذاری تا صبح بمونه
صبح بصورت ناشتا{معده خالی} می خوری و نیم الی یک ساعت صبر می کنی و بعد چیزی خواستی می خوری {یا سحری می تونی بخوری} این انجیر ملین هست باعث میشه شکم ت {روده هات} بهتر کار کنن
ضمنا این انجیر معده ات رو هم تقویت می کنه
وقتی افطار میشه > با آب جوش ولرم شده{آب فاطر} افطار کن و یک ساعت بعد شامی که خوردی > می تونی چند لیوان آب بخوری تا کمبود آب بدنت جبران بشه {بعد غذا آب نخور}
سرچ کن لیست ملین ها رو پیدا کن مثل خاکشیر - آلو خشک - تخم شربتی و.... می تونی از اینا هم استفاده کنی ولی به نظرم انجیر خشک بهترهه چون طبع ش گرمه {می تونی کنار انجیر اونها رو هم استفاده کنی ولی افراط نکن} نظر خودم اینه که انجیر کافیه {زیتون و روغن زیتون هم عالیه -- روغن حیوانی و کره حیوانی هم عالیه و.....} ملینی که طبع ش گرم باشه استفاده کن

ممکن این یبوست از ضعف معده ات باشه > وسط غذا و بعد غذا آب نخور - آب سرد ممنوع - قبل و بعد غذات نصف قاشق آویشن بریز کف دستت انقدر روش نمک بریز که سفید بشه روش > و بریز داخل دهانت کمی صبر کن و مک بزن انگار داری تافی یا شکلات می خوری {سریع قورتش نده} تا بزاق ت باهاش ترکیب بشه و بعد قورت بده بره پایین

خودت رو از اخبار منفی و حال بد کن و هر حرفی که حال آدم رو بد می کنه مثلا درد دل کردن {هر نوع درد و دلی} حرف زدن در مورد بدی های افراد حرف زدن در مورد خیانت کلا هرچیزی که حالت رو بد می کنه پرهیز کن که این حال بد باعث مریضی میشه در بدن خودت {یا مریضی ت رو بدتر می کنه}
خودت رو احاطه کن با حال خوب > بگو بخند کیلیپ خنده دار ببین جک بخون استندآپ ببین و.....

چون اوضاع ت هاد بود من اولش صحبتی از پول نکردم بدون هیچ حرفی راه حلش رو برات نوشتم > ولی ویزیت من سه تومنه
اگر چیزهایی که گفتم رو اجرا کردی و حالت بهتر شد {که ان شالله میشه} > خودت درخواست بده ریپلای کن برام واریز کن

سالاد آلورا - روغن زیتون داخل سالاد برای لینت مزاج عالیه {روان کار کردن شکم یا روده} -- زیتون همراه غذا هم عالیه
آب تره و خود تره برای هموروئید خیلی خوبه و......
ریشه هموروئید ، حال بد(افسردگی) یبوست هست این دو تا درمان بشه خود به خود هموروئید ازبین میره

اگر یبوست خوب شد ولی این زائده خوب نشد یا کم شده ولی خوب نمیشه {دیر داره خوب میشه} و داری اذیت میشی بهتر کار اینه بری پیش یه کسی که زالو میندازه {خانم باشه} بگی اطراف اون زائده یا روی خودش 3 تا 5 یا 7 تا زالو بندازه {نترس هیچ چیز خاصی نیست هیچ درد خاصی هم نداره > زالو ها شفابخش هستند خون کثیف اون زائده رو می خورند و وقتی اون خون خارج بشه > خود به خود خوب میشه میره داخل و دیگه برنمی گرده}

تعریف یبوست : به تعداد دفعاتی که غذا می خوری {در طول 24 ساعت} باید شکم ت کار کنه {سه بار باید مدفوع ازت خارج بشه}
هر حالتی به غیر از این حالت > یعنی یبوست داری

یبوست بیماری خطرناکیه > چرا > چون بهش میگن مادر مریضی ها یعنی چی؟ یعنی اینکه خود یبوست باعث بوجود اومدن بیماری های دیگه در کنارش میشه
یعنی صرف داشتن یبوست > باعث میشه خون کثیف یا غلیظ بشه - اخلاق شخص بد بشه و یا افسردگی بگیره {شنیدی میگن سرف یبسه؟} - مشکلات کبدی قطعا بوجود میاد - مشکلات پوستی بوجود میاد {مثل اگزما}
لک های قهوه ای {کک مک} روی پوست {هرجای پوست بدن} بوجود میاد و...... حتی اگر یبوست ادامه پیدا کنه بیماری های شدیدتری هم ازش حاصل میشه مثل حافظه ضعیف آلزایمر و خدایی نکرده سرطان و.....

پس یبوست رو جدی بگیر {ازش نترس و فقط حواست باشه که مدام شکم ت راحت و روان کار کنه} مدتی کمک ش کن ملین {روان کننده} بخور تا برگرده به حالت نرمال

پیشنهاد اکید می کنم {درغیر از ماه رمضان} ناهار رو حذف کنی بسیار به سلامتی بدن معده روده و همه اعضای بدن کمک می کنه {ناهارت رو صبح بخور و تا شب چیزی نخور و بعد شام بخور} شام حتما باید بخوری

تعریف یبوست : به تعداد دفعاتی که غذا می خوری {در طول 24 ساعت} باید شکم ت کار کنه {سه بار باید مدفوع ...

خیلی ممنون عزیز

من در حد ۳ تومن پول ندارم ولی اگه خوب شدم یه کبلغی میزنم حلال کن توام💙

بعد از اینکه اسهال شدی و شکم ت کار کرد و تخلیه شدباید مدتی مدام مسهل بخوری > یک کیلو انجیر خشک بخ ...

توی این متن چندجا اشتباه نوشتم اصلاح ش می کنم
نوشتم > بعد از اینکه اسهال شدی و شکم ت کار کرد و تخلیه شد
باید مدتی مدام مسهل بخوری > مسهل اشتباهه > ملین {روان کننده} باید بخوری مثل انجیر زیتون و...
قبل و بعد غذات نصف قاشق آویشن > منظورم نصف قاشق مرباخوری آویشن هست

قسمتی که در مورد حال بد و حال خوب نوشتم {پرهیزات فکری} مهمترین قسمت در تمام متنیه که برات نوشتم

تعریف یبوست : به تعداد دفعاتی که غذا می خوری {در طول 24 ساعت} باید شکم ت کار کنه
اصلاحیه : یعنی اگر سه وعده غذا در طول روز می خوری سه بار شکم ت باید {روان} کار کنه
من گفتم ناهار رو حذف کن تا قوت بدنت و سلامتی ت بیشتر بشه > پس میشه دو وعده رد طول روز پس باید دوبار شکم ت در طول 24 ساعت کار کنه

بهترین کاری که می تونی برای کل بدنت و درست کار کردن معده و روده هات انجام بدی اینه که روغن مصرفی غذات رو به روغن کاملا سالم مثل روغن زیتون یا روغن کنجد {یا روغن حیوانی یا روغن دنبه و...} تبدیل کنی و از روغن های نباتی توی بازار پرهیز کنی که باعث میشه سلامتی ت دچار مشکل بشه

ولی اگر توانایی انجام این کار رو نداری > همون کارهایی که قبلا گفتم هم بکنی کفایت می کنه و این بیماری درمان میشه