2821
2789
عنوان

درد معقد😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 70 پست

من همین شرایط رو داشتم چند روز پیش رفتم متخصص گوارش گفته احتمالا بواسیر و شقاقه

بهم شیاف آنتی هموروئید و دو تا پماد و پودر داد که با آب حل کنم بخورم

فعلا چند روزه دارم استفاده میکنم با اون پودره واقعا خوب شکمم کار میکنه و نرم شد

فقط اینکه جدا از اینا دکتر گفت مایعات و سبزی و فیبر باید زیاد بخورم

استارتر ، من تخصصی در زمینه طب کار کردمبه هیـــــــــــــــــــچ عنوان سمت لیزر و عمل جراحی نروبراحت ...

۶ روزه معده ام کار نمیکنه اصلا من یبوست نمیگرفتم تو دوران روزه داری اینجور شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای نمیدونم کدومشهدو روز بعد روزه گرفتن اومد

عزیزم مزاجتون احتمال زیاد خشکه

یکی از عزیزانم اینطور بود،به لطف خدا با طب ایرانی درمان شد. الان خدارو شکر روزه هاش رو کامل میگیره بدون مشکل

چطور؟ با رطوبت سازی

توضیحش یکم زیاده مینویسم یکم بعد، اما این سوپ رو میگم درست کنید برای افطار یه بشقاب بخوری، خیلی مقویه و مرطوب میکنه بدن رو

بلغور گندم رو خیس کنید با آب گرم، بعد تو قابلمه بریزید با کمی آب بپزه، یکم که پخت توش هویج بریزید باهم بپزن. بعد سیب زمینی بریزید، در نهایت لوبیا و یا نخود بریزید و آب مرغ و کمی رب و کمی ابلیمو(کم باشه) و نمک

ادویه استفاده نکنید مخصوصا تو ماه مبارک، زردچوبه استفاده کنید فقط

افطارتون رو با یک لیوان آب جوش که از داغی افتاده باز کنید

زیتون همراه غذا بخورید

خرما کم بخورید

بذارید تاپیکشو بزنم بقیشو اونجا بگم چون مشکل خیلیاست

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اگر از داخل باد کرده پماد داخلی بگیر من داخل بود

پماد هم نزدم با همون دگزا خوب شد چون داداشم گفت با علت دستشویی یوبس و ....التهاب گرفته دهانه مقعدت

اگر از بیرون باد کرده برات پماد بیرونی بخر بزن حالت بی حس میشه

۶ روزه معده ام کار نمیکنه اصلا من یبوست نمیگرفتم تو دوران روزه داری اینجور شد

منم اولین روز ماه رمضان روزه گرفتم اولین بار دقیقا همون شب خون تو مدفوع دیدم و کل همین علائمی که تو داری

با روزه خودشو نشون داد نباید بدنتو کم آب بزاری

اسم پمادارو میگی برم بخرم؟

ببین من مشکلم انگار خارجیه

چون برآمدگی داره یذره اگه مثل منی

به من پماد بتامتازون و دیلتیازم داد گفت باید شیاف رو به اینها آغشته کنم و استفاده کنم

اسم شیاف هم آنتی هموروئید

اسم پودر هم pidrolax

فقط اینکه با این اوضاع روزه برای ما واجب نیست و اینکه کفاره هم تعلق نمیگیره لطفا بیشتر به بدنت آسیب نزن

2824
2823
2791
2779
2792