آقای__مفتون مدیر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2902 عنوان 💚 | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست به حَق مِهر و وَفایی که میانِ من و توستکه نه مِهر از تو بُریدم نه به کَس پیوستم#سعدی💞 «یا رفیق من لا رفیق له» امروز | 00:11 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2902 جمع جمع شاعراست معلم عشق تو مرا شاعری آموخت🍃🌷😅 «یا رفیق من لا رفیق له»
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2902 بـــــه بــــــــــــه 🍃🌷 «یا رفیق من لا رفیق له»
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2902 چشم حتما😅😅 متشکرم🌷🍃😅🙏🏻 «یا رفیق من لا رفیق له»
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2902 تا نگذری از جمع به فردی نرسیتا نگذری از خویش به مردی نرسیتا در ره دوست بی سر و پا نشویبی درد بمانی و ... همچون انار خون دل از خویش می خوریمغم پروریم! حوصله شرح قصه نیستآیا به راز گوشه چشم سیاه دوستپی می بریم؟!... حوصله شرح قصه نیست «یا رفیق من لا رفیق له»
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14748 همچون انار خون دل از خویش می خوریمغم پروریم! حوصله شرح قصه نیستآیا به راز گوشه چشم سیاه دوستپی می بر ... ای دوست به خدا دوری تو دشوار استبی تو از گردش ایام دلم بیزار استبی توای مونس جان، دل ز غمت میسوزددل افسرده من طالب یک دیدار است « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2902 ای دوست به خدا دوری تو دشوار استبی تو از گردش ایام دلم بیزار استبی توای مونس جان، دل ز غمت میسوزددل ... گر دور فتادم از وصالت به ضَروردارد دلم از یاد تو صد نوع حضورخاصیّتِ سایهٔ تو دارم که مدامنزدیک توام اگر چه می افتم دور#ابوسعید_ابوالخیر «یا رفیق من لا رفیق له»