2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟ :((

366 بازدید | 41 پست

دوستای خوبم نمیدونم یادتون میاد یا نه من خیلی قبل تایپک گزاشته بودم که کسی تو زندگیمه که نمیتونم تنهاش بزارم ، ینی هم دلم بدجوری پیششه هم جنبه ی اینو که من بخام تنهاش بزارمو نداره ، شرایطش خوب نیست ، بیماره ، قبلا گفتم چه بیماری داره و چجوری با خودش تا میکنه اگه یادتون بیاد :(((

از طرفی چند روز پیش تایپک گزاشتم که نمیدونم چیکار کنم ، با خانوادش اومدن خواستگاری ، مامانش ، باباش ، حتی خودش میترسیدن ، چون درست عین من نمیدونستن راه درست کدومه ، مامانش با اینکه می ترسید که پاشو جای غلطی نزاره اما از من خاست که قبول کنم چون فک میکرد تنها راهیه که میتونه همرو حداقل توی شرایط عادی نگه داه و نزاره که شرایط بدتر بشه ، من قبلا هم گفتم هیفده سالمه ، مامان بابام اول زیاد جبهه نگرفتن ولی الان میبینم که راضی کردنشون خیلی سخته خییییلی...

از یه طرفم خودش ، درسته کع که یه تار موشو با کل دنیا عوض نمیکنم ولی خیلی حساسه ، پیش اومده که بخاطر اینکه پسرخالم همراه خالم اینا اومده خونمون و منم نشستم پیش مهمونا فقط ؛ تا سه روز دعوا و درگیری داشتیم ، الکل مصرف میکنه و بدترین قسمتش همینجاس ، میخواد بگذرونه شرایطش سخته درکش میکنم ولی واقعا نمیتونم اینو تحمل کنم :(

دوسش دارم جونم واسش در میره ولی الان واقعا گیر کردم ، نمیدونم راه درست کدومه میشه کمکم کنین؟ :((((((

به خاطر ترحم با کسی ازدواج نکن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم به ایندت فکر کن و منطقی تصمیم بگیر شاید اولش سخت باشه ولی بعدش میفهمی چه کار خوبی کردی 

تاپیک منو بخون و از داستان زندگیم متوجه شو چی میگم منم با عقلم تصمیم گرفتم 

به نظرم بعضی عشقها اگه به ازدواج ختم بشن به نفرت تبدیل میشن پس قبلش منطقی برخورد کن

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍

شما نه متخصص هستی نه درمانگر

متاسفم که والدین اون پسر این قدر خودخواه هستند که به جای درمان دنبال ازدواج فرزند بیمارشون هستند 

تو این سن شما فقط باید به فکر درس آینده شغلی و ساختن زندگی ات باشی 

لطفا این احساساتی که ناشی از سن و تغییرات هورمونی هست رو کنترل کن و کنار بکش

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خودتو بدبخت نکن بیماریش به کنار این الکل مصرف کردن و بد دلیشو میخوای چیکار کنی ؟! 

اگه من بگم نه دیگه باهام حرفم نمیزنه ، میگه تو کس دیگه ای رو میخای اونموقع من چیکار کنم؟من که نمیتونم دوریشو تحمل کنم :(((

واقعا نمیدونی راه درست کدومه؟ عزیزم تو سنت کمه الان تحت تاثیر احساساتت قرار گرفتی و فقط هدفت اینه که ازدواج کنی الان یه تار موی طرفو با دنیا عوض نمیکنی فردا که بری سر خونه زندگیت به خاطر بد دل بودن و اعتیادش حاضری تمام پشمهای خودتو اونو بدی که فقط ازش جدا شی ....واقعا با چه فکری یه دختر 17 ساله با خودش فکر میکنه داره درست تصمیم میگیره که میای میگی یک تار موشو با دنیا عوض نمیکنم؟ دقیقا بخاطر کدوم حسن اخلاقش اینکارو میکنی؟ فقط بخاطر احساسات زودگذرت و اینکه از زندگی مشترک و مشکلاتش هیچی نمیدونی

بنظرم تو ی سنی هسی ک دوسال دیگ معیارات عوض میشه،ب خودت فرصت بده شخص بهتری میاد تو زندگیت.الان میگی بخاطر عشقمون باشرایطش با بد دلیشو الکل خوردنشو بیماریش کنارمیام ولی یکم ک بگذره قطع ب یقین خسته ت میکنه و زبونم لال تو سنی ک میتونسی خونه بابات بهترین روزاتو بگذرونی بدبختی و فکر طلاق تو سرته.بچگی نکن عزیزم.بهت قول میدم دوسال دیگ معیارات ب کل عوض میشه و خداروشکر میکنی ک بااین شخص ازدواج نکردی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز