2821
2789
عنوان

میشه بیاین؟ :((

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست
اگه من بگم نه دیگه باهام حرفم نمیزنه ، میگه تو کس دیگه ای رو میخای اونموقع من چیکار کنم؟من که نمیتون ...

تا یه مدت سخته ولی الان سختی رو بجوم بخر برای آینده ات. تو‌مسئولی در برابر زندگی خودت و در برابر بچه هایی که بعدا میاری . من چند بار تجربه جدایی از دوس‌پسر داشتم. هر بار فکر میکردم دنیا به آخر رسیده. اما حقیقت اینه که دنیا به آخر نرسید. دنبال درست باش و دنبال مردی باش که سالم باشه و تحصیل کرده و منطقی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😖سرطان خون

اونوقت با داشتن سرطان الکل مصرف میکنه؟؟؟؟ تمومش کن عزیزم. اون حتی دلش به حال خودش نمیسوزه. چه برسه به تو. ازت مثل یک خواهر بزرگ‌تر خواهش میکنم برو پیش مشاور. ازت خواهش میکنم قوی باش. ازت خواهش میکنم خوشبخت زندگی کن. اینکار رو با خودت نکن

نمیگم جداشدن سخت نیس،سخته ولی اگ از خدا بخای برات عاسون میکنه.از خدا بخا زیاد باهاش دردل کن زیاد ازش بخا،الان یکم سختی بکشی بهتره تااینک پسفردا کل زندگیت با سختی بگذره

همه ی حرفای شما درست ولی من نمیتونم بیخیالش بشم😖

اخه شماکه17سالته الان بایدبه فکردرست باشی یعنی فکرمیکنی زودنیس برای ازدواج؟؟بعدشم باادم بد دل اصلااانمیشه زندگی کرد

احساسات شمازودگذره. فکر خانوادتم باش.همینجور که خانواده اون فکرپسرشون هستن خانواده توام فکر توان خب

اونوقت با داشتن سرطان الکل مصرف میکنه؟؟؟؟ تمومش کن عزیزم. اون حتی دلش به حال خودش نمیسوزه. چه برسه ب ...

اگه من نباشم خودشو نابود میکنه من میشناسمش ، نمیتونم واقن نمیتونم😖

اخه شماکه17سالته الان بایدبه فکردرست باشی یعنی فکرمیکنی زودنیس برای ازدواج؟؟بعدشم باادم بد دل اصلااا ...

خانوادشم اگرخیلی دلسوزن شمارو توشرایط سخت قرار ندن

این نهایت خودخواهیه که میدونن پسرشون بیماره ومیگن قبول کن

خانوادشم اگرخیلی دلسوزن شمارو توشرایط سخت قرار ندن این نهایت خودخواهیه که میدونن پسرشون بیماره ومیگ ...

خانواده ی اون به کنار من خودم نمیتونم پسش بزنم اونام چون میدونن اینو اینکارو کردن

خب شماکه تصمیمتو گرفتی پس چرا نظرمیپرسی عزیزم شمادرجواب همه میگی نمیتونم

گلم حرفاتونحرفاتون محترم ولی واقعا تو حس منو نمیتونی درک کنی یا کس دیگه ای هر کس دیگه ای هم که جای من بود همینجوری فک میکرد :(

گلم حرفاتونحرفاتون محترم ولی واقعا تو حس منو نمیتونی درک کنی یا کس دیگه ای هر کس دیگه ای هم که جای م ...

من باتموم وجودم درکت میکنم بخاطر همین میگم اینکارو نکن،الان برات سخته ولی چنوقت دیگ خداروشکر میکنی ک اون کارو نکردی.از خدا میخام هرچی ب صلاحته اتفاق بیفته

من باتموم وجودم درکت میکنم بخاطر همین میگم اینکارو نکن،الان برات سخته ولی چنوقت دیگ خداروشکر میکنی ک ...

مرسی از کمکت :)❤ولی میدونم هر چقدرم که بگذره یه ذره ع علاقم بهش کم نمیشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز