2777
2789
چرا اسمتو گذاشتی بیا و میدم؟؟؟؟؟   من هی پیش خودم میگم آخه این چه اسمیه🤔

عزیزمممم

بیا امیدمه نه بیا و میدم😂😂😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اسمتو گذاشتی بیا و میدم؟؟؟؟؟   من هی پیش خودم میگم آخه این چه اسمیه🤔

😂😂😂😂بیا میدم نه بیا امیدمه ک کنارهم نوشته شده فاصله میذاشتم نمیشد میگفت فاصله مجازنیست

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

اتفاقا اون روز به این دو اسم فکر میکردم رویا و پروانه  قدیمین و خوشکلن مخصوصا پروانه

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
پس من منحرفم🙈🙈🙈

منحرف کی بودی توووو😍😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
قشنگه هم تلفظش هم معنیش این قدیم وجدیدروهم بریزدوراسم بایدقشنگ باشه وگرنه هرنامی یه روزجدیده یه روزق ...

عااااااااااخ گفتی

حالم بد میشه میگن قدیمیه قدیمیه

اتفاقا اسم ها قدیمی و اصیل خیییلی ام قشنگتر از این اسمهای جدیده که نه ادم میدونه چجوره نوشته میشه نه چجوری تلفظ میشه 

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
خداوکیلی شما اونجوری نخوندین😂😂😂😂

من که هنوز به اون درجه از انحراف نرسیدم😂