2777
2789
توصورتم میگی توخوبیو دوستت دارم پشتم میگی خنگه دستت دردنکنه

اون رویایی ک من میشناسم از بس خنگه عمرا بتونه بیاد نی نی سایت😂

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخخخ

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
توصورتم میگی توخوبیو دوستت دارم پشتم میگی خنگه دستت دردنکنه

ولی وجدانا هربارم دیدمش ر.ی.د.م بهش هیجوقت اینا ک گفتیو نگفتم😂😂😂

عااااااااااخ گفتی حالم بد میشه میگن قدیمیه قدیمیه اتفاقا اسم ها قدیمی و اصیل خیییلی ام قشنگتر از ا ...

کم کم مردم اسم سنگ وچوب ویاجانورای دریایی که مثلاجدیدباشه باورکن یکی اسم بچه ش گذاشته بودشیگیلامثلاجدیده نمیدونه آخه معنیش میشه یه نوع کرم روده

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

حالا از یه زاویه دیگه بنگر:👇

اون رویا اونقدر باهوشه که میدونه چطور کاری کنه که تو فکر کنی خنگه😉😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
عااااااااااخ گفتی حالم بد میشه میگن قدیمیه قدیمیه اتفاقا اسم ها قدیمی و اصیل خیییلی ام قشنگتر از ا ...

خیلی از اسمایی که شما بهش میگی جدید هم مال دوره ی هخامنشی و اینا بوده ها😐

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
کم کم مردم اسم سنگ وچوب ویاجانورای دریایی که مثلاجدیدباشه باورکن یکی اسم بچه ش گذاشته بودشیگیلامثلاج ...

وای وای اره

من 4 سال معلم بودم

خسته شدم انقد اسم بچه ها رو نمیتونستم بخونم یا بنویسم

اسم های عجیب غریب

یکیشون اسم یک پادشاه ایرانی بود سرچ کردم دیدم خونخوار بوده

اخه این بچه گناه نداره؟

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
شرمنده استارتر😘😘😘امیدوارم ناراحت نشی😙❤❤❤

ن عزیزم ناراحت نشدم ❤❤❤❤

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
خیلی از اسمایی که شما بهش میگی جدید هم مال دوره ی هخامنشی و اینا بوده ها😐

من نمیگم جدید خودشون میگن وگرنه اسم که تولید نمیشه جدید و قدیم داشته باشه بالاخره قبلا بوده

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
وای وای اره من 4 سال معلم بودم خسته شدم انقد اسم بچه ها رو نمیتونستم بخونم یا بنویسم اسم های عجیب ...

چی بود اسمش؟

من به نظرم اصلا اسم قدیمی  نیست اتفاقا متفاوت و بامعناتره

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید