2777
2789
عنوان

خیانت

106 بازدید | 6 پست

سلام من ۴ساله عروسی کردم باشوهرم دوست بودیم دوسال ..همسرسابق دوست شوهرم بامن دوسته ارتباط داریم اونروزرفته بودیم بیرون بهم گف شوهرت باشوهرمن تودوران دوستی باهمدیگه خانم خراب بردن وباهاش رابطه جنسی کردن و بهمون خیانت کردن من ازونشب ب بعدازشوهرم دلچرکین شدم واعتمادم کلن خراب شده باورم نمیشه اونروزاک من غصه میخوردم ازدوریش وبخاطردوستی باهاش خانوادم گوشیموگرفتن نذاشتن درسموادامه بدم وتوخونه زندانیم کردن محدودم کردن این داشته اونموقع ب من خیانت میکرده ومنم دوسال منتظرش موندم ک اقابیادخاستگاریم باهزارجورمخالفت خانواده ها .یادم میادچقدبخاطرش اونروزااذیت شدم گریه کردم صبرکردم تاخانواده هاراضی شن بیادخاستگاری ولی این ب من خیانت میکرده .اونروزاک من تنهابودم توخونه حبس بودم این بفکرعشقوحال وگناه وخیانت بوده

نمدونم چطور بااین موضوع کناربیام ازش دلزده شدم یجوری شده دیدگاهم ونگاهم بهش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از همسر دوست شوهرت دوری کن چه دلیل داشته بعد چندسال بهت بگه این موضوع رو شاید شوهرت الان داره سالم ز ...

اره الان درظاهر خیانت نمیکنهبهم ولی ازونشب ک اون حرف روشنیدم ازدوستم اعتمادم خراب شده همش میگم نکنه بازمهیانت میکنه من نمیفهمم .اخه دوران دوستی مثل لیلی ومجنون بودیم خیلی عاشقانه بودرفتاراش ولی الان باورمنمیشه یعنی یه ادمچقدر میتونه دورو باشه برام فیلم بازی میکرده

اره الان درظاهر خیانت نمیکنهبهم ولی ازونشب ک اون حرف روشنیدم ازدوستم اعتمادم خراب شده همش میگم نکنه ...

بنظرتون ب همسرم دراین مورد چیزی بگم صحبت کنم باهاش ؟ یعنی بپرسم ازش ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز