با اینکه مجردم و خرج انچنانی هم ندارم ولی وقتی میبینم قیمتا انقدر سریع میره بالا دیگه انگیزه ای واسه کار کردن واسم نمیمونه
تقریبا روزی ۱۰ساعت مفید کار میکنم تهش میشه ۳۰تومن ولی شبا از خستگی و کمر درد خوابم نمیبره ،یعنی همه تلاش و زحمتم اگه هیچی خرج نکنم میشه یک گرم طلا و سالی ۱۲ گرم
😥😥😥😥😥😥
شبا خیلی فکر و خیال میاد تو سرم 🙂🙂🙂
اجازه بدید قانع نشم😕🤨 شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم حقوقاهم زیاد میشه طبق قانون کاراسترس نداشته باش
چقدر مگه قراره زیاد بشه سال ۹۶ با حقوق کم شوهرم میشد ماهی ۱۰ گرم طلا خرید ،اونوقت باید الان پایین ترین حقوق بشه ۲۰۰ میلیون که مثل سابق باشه ،فوقش ۱۰ میلیون زیادش کنن که اونم هیچی به هیچیه
چقدر مگه قراره زیاد بشه سال ۹۶ با حقوق کم شوهرم میشد ماهی ۱۰ گرم طلا خرید ،اونوقت باید الان پایین تر ...
گاهی فکر میکنم عقل نداشتن هم نعمت بزرگیه خوشبحال بعضیا
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕