2777
2789

همکلاسیا خودت سال بالاییا معمولا با سال پایینیا نمیسازن

ولی پیشنهادی که دارم خجالتی نباش و رک باش من رک نبودم اونا خابگاه میموندن خونشون دوربود من بعد کلاسا میرفتم اومدم دیدم ماهیتابه ای که خودم یه بار استفاده کردمو استفاده کرده بودن با قاشق خش انداخته بودن روش یه ربم گرفته بودم تموم کردن من معمولا ۲ روز که اونجا بودم غذا میبردم داغ میکردم اینارم گرفته بودم یوقت حالا گشنم شد خودم بپزم یچی

هم ترمیادانشگاه برا درسه ن اکیپ بازیدوست پیدا میشه نگران نباش

اتفاقا اکیپ خیلی خوبه حداقل ادم تنها نمیمونه یا از اخبار دانشگاه و خوابگاه و اطلاعیه ها بهتر مطلع میشه.

درس خوندنم بنظرم ب اکیپ و غیر اکیپ مرتبط نمیشه

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اون جایی که اطلاع دارم خود سرپرست مشخص می کنه کی توی کدوم اتاق بره یعنی خودت انتخاب نمی کنی دوست ...

حالا کدومش بهتره اگ با همترمیا باشم یا سال بالاییا!؟

با همه دوست شو ولی از خودت به هیچکس نگو

اگه پشت سر کسی جلوت حرف زدن هیچی نگو نه مخالفت کن نه همراهی

فعلا همینا مهمن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
ترمولک ها با هم باشید بهتره ولی یه رفیق ترم بالا هم داشته باش اون مسیری ک تو میخوای تازه شروع کنی رو ...

🤣الان مثلا یکی بم بگه ترمپلک چجور برخورد کنم؟ باید بم بربخوره؟

اخه بعضیا میگن سال بالایا بهتره چون سوراخ سمبه ها دانشگاه و خوابگاه دستشونه و امار همه رو دارن

بابا یه ماه بگذره خودت استاد میشی همه جارو یاد میگیری

دمیون گرررر🐈🐱. میشه یه صلوات برا شهید بابک نوری عزیزم بفرستی؟🫠❤️

اتفاقا اکیپ خیلی خوبه حداقل ادم تنها نمیمونه یا از اخبار دانشگاه و خوابگاه و اطلاعیه ها بهتر مطلع می ...

اکیپ اصلا خوب نیست

توش دعوا میشه و حاشیه به شدت داره

مخصوصا اکیپهای مختلط

"میدانستم زهر است، و چشیدم"

حالا کدومش بهتره اگ با همترمیا باشم یا سال بالاییا!؟

هردو هم ترمیااا به خاطر اینکه یه وقت جزوه ای می خواستی یا اطلاعات از کلاسا را بهت بگن ترم بالاییا هم خیلی خوبن تجربیات خودشون را از هر استاد میگن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بستگی داره دانشگاه چه رشته و کجا باشیمعمولا فقط پزشکیها و دندانها خوابگاه جداگانه دارند.راجع به ترم ...

بهداشت میخونم، زور چی مثلا؟ ی اتاقه و متعلق به همس،کمدام ک جداست غذاهم ک دانشگاه و سلف خوابگاه زور چی میخاد بگه مثلا!؟

بستگی داره دانشگاه چه رشته و کجا باشیمعمولا فقط پزشکیها و دندانها خوابگاه جداگانه دارند.راجع به ترم ...

بهداشت میخونم، زور چی مثلا؟ ی اتاقه و متعلق به همس،کمدام ک جداست غذاهم ک دانشگاه و سلف خوابگاه زور چی میخاد بگه مثلا!؟

عزیزم خیلی مهمه ۴ سال میخوای اونجا بمونی اگه بلد نباشی طرز رفتار با هم اتاقی رو به شدت اذیت میشی. من ...

چی توش بود؟ مثلا چندتا از تکنیکاش بگو ببینم چطور معجزه شد؟

🤣ثواب داره ب من ترمکیم یاد بده