2777
2789
عنوان

حق با منه یا پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 48 پست
مریض نشدم ولی ویارم ندارم نمیدومم والا دعام کن

پس تووووووروووووخخخخدا اصلا بچه دار نشو.

برو ازمایش بده مطمئن شو اگر بود یه کاری کن شرایطتت اصلا خوب نیست

راستی پدرشوهرت مادرشوهرت چند سالشونه؟

خیلی خستم ازشون دربدرم کردن طلب کارن

ببین خدا رو شکر که شوهرت پشتته .همین کافیه .پس خودتم مظلوم بازی در نیار .پاتو بکن توی یه کفش برین یه خونه اجاره کنین( حتی اگه ندارین یه اتاق اجاره کنین ولی ازینجا برین)! شما وظیفه ای برای نگهداری از پدرشوهر و مادرشوهر ندارین

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خدا رو شکر که شوهرت پشتته .همین کافیه .پس خودتم مظلوم بازی در نیار .پاتو بکن توی یه کفش برین یه ...

بزار بگم بهت خاهر این همه از همه چیمون گذشتیم بعد بهمون گفتن هیچ غلطی نکردین برین گمشین

بعد خاستیم بریم با خاهش نگهمون داشتن

پس تووووووروووووخخخخدا اصلا بچه دار نشو.برو ازمایش بده مطمئن شو اگر بود یه کاری کن شرایطتت اصلا خوب ...

کلی دارو گیاهی خوردم قرص گیرم نیومد شرایط بپر بپر ندارم

بچه میخام چیکار خودم اضافم

بزار بگم بهت خاهر این همه از همه چیمون گذشتیم بعد بهمون گفتن هیچ غلطی نکردین برین گمشین بعد خاستیم ب ...

ببین از تاپیکای قبلیت فهمیدم خودت مقصری...زیادی مظلوم بازی در میاری!! اونا هر گوهی میخوان بخورن ، شما اهمیت نده فقط هر چه سریعتر ازشون دور شو! بعدشم در حد سر زدن ، هفته ای بیا دو ساعت سر بزن و برو...چند سالشونه؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

۷۰ و ۶۵

پس سنشون اونقدر نیست که نتونن از پس کاراشون بر بیان...مادر من ۶۹ سالشه بنده خدا تماااااااام کاراش با خودشه.دست تنهام هست توی یه شهر دیگه .