بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2663 عنوان رفتار با کسی که بی محلی میکنه 202 بازدید | 9 پست بی محلی میکنههر بار دعوا میکنیم نمیاد جلوچطور فراموشش کنمدلم طاقت نمیاره خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش! امروز | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2663 هرچی بیمحلی کنی مغرور باشی بیشتر خاهان داری نمیتونم دلم طاقت نداره خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
assssmaa عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 294 نمیتونم دلم طاقت نداره معذرت میخام ولی اگ هی ببخشی ب چشم یه اویزون میبینن گاهی بااااااید عین خودشون رفتار کنی
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12043 هرچی بیمحلی کنی مغرور باشی بیشتر خاهان داری عجب قانونیه واقعاً دلیلش را متوجه نمیشم در عوض یکی انقدر خوب رفتار می کنه بقیه بی محلی می کنن بهش فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
assssmaa عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 294 عجب قانونیه واقعاً دلیلش را متوجه نمیشم در عوض یکی انقدر خوب رفتار می کنه بقیه بی محلی می کنن بهش شنیدی میگن هرچیزی ک آسون بدست بیاد بی ارزش دقیقا همینه هرچی سنگدل تر ارزشت بیشتر...
parisa_jan عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 59 عزیزم دلیل اینکه ما زنا خیلی آسیب روحی میبینیم اینه که سیاست زنانه بلد نیستیم. اکه میخوای گرگ باشین خصوصی پیام بدید میگم