2777
2789
عنوان

دیگه سر‌کار رفتن و ‌کار کردن چه فایده ای داره🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حقوقاهم زیاد میشه طبق قانون کاراسترس نداشته باش

خوشبحاالت

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزیزم حقوقاهم زیاد میشه طبق قانون کار استرس نداشته باش

واای

خدایا شکرت🙄

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

فازشون چیه

روانی ان ولشون کن عقده دیده شدن دارن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دقیقا هممون همینیم

کاش ۸۰سال پیش به دنیا میومدم 🙂با خیال راحت زندگی میکردم نه الان که از استرس فردا هم خوابت نبره

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪