2777
2789
عنوان

خواب زیاد نوزاد

65 بازدید | 13 پست

سلام لطفاً اگر اطلاعات دارین بهم بگید

نوزاد من ۱۵ روزشه دیروز تا الان خیلی میخوابه یکم زردی داره هنوز میترسم خطر ناک باشه

برای شیر دیشب بیدار یمدش یا پوشک اما امروز اصلا انگار بیهو شبه زور هر یه ساعت و نیم دو ساعت بیدارش میکنم شیر بخوره 🥺 اونم بو من بهش میخوره باز میخوابه

خطر ناکه ؟ شنبه وقت دکتر داره

زردی هفت روز اول خطرناکه

الان شیر خودتو میدی خنکی بخور خاکشیر و عرق کاسنی خیلی خوبه...انار...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

زردی هفت روز اول خطرناکه الان شیر خودتو میدی خنکی بخور خاکشیر و عرق کاسنی خیلی خوبه...انار...

نه دستگاه رفت دوروز دکتر گفت دیگه کاری به زردی نداشته باش تند تند شیر بخوره 🙄 مشکل من همین بیدار نشدنه وگرنه زردیش اوکی دیگه آنقدر از همه پرسیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زردی داره که مرتبا باید شیرش بدی

دختر منم تا قبل از دوماهگی خوابش خیلی زیاد بود و مرتب میخوابید الان که سه ماهشه روزا هی میخوابه و بیدار میشه ولی خواب شبش خوبه بهتر میخوابه

ولی اگه بچث بیشتر از دوساعت یا سه ساعت شیر نخوره واسه زردیش خطرناکه

حتما بیدارش کن تا حداقل ۱۰ دقیقه شیر بخوره تا دفع داشته باشه

بعدش بخوابه اصلا مهم نیست اما شیرش رو حتما باید بخوره

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

فکر نکنم اخه ۱۵ روزه همش باید بخوابه هم دخترم هم خواهرم همش می خوابیدن تا موقع این کولیک مسخدره میومد سراغشون دیگه بزور میخوابیدن ،هر دو هم یکم زردی داشتن تازه دخترم بیشتر ۴ روز گذاشتم تو دستگاه برای زردی بعد هر ۳ ساعت یکبار برای شیر بیدار می کردم دخترم هفته اول دو ساعت یکبار شب هم کلا تا ساعت ۲ همون روند داشت ولی ۲ نصف شب به بالا تا موقع که دیگه خودش گریه کنه برا شیر ساعت ۵ صبح یا ۷ صبح گریه می کرد شیرش میدادم

نه دستگاه رفت دوروز دکتر گفت دیگه کاری به زردی نداشته باش تند تند شیر بخوره 🙄 مشکل من همین بیدار نش ...

خب بیدارش کن

کف پاشو ضربه بزن ،بیدارش کن

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اگه زردی داره که مرتبا باید شیرش بدی دختر منم تا قبل از دوماهگی خوابش خیلی زیاد بود و مرتب میخوابید ...

شیر به زور میدم حتی با قطره چکان هم باشه بهش میدم

الان آنقدر میخوابه اشکال نداره آخه قبلاً آنقدر نمیخوایید

فکر نکنم اخه ۱۵ روزه همش باید بخوابه هم دخترم هم خواهرم همش می خوابیدن تا موقع این کولیک مسخدره میوم ...

خوب پس فکر کردم مشکلی بچه منم انگار بیهوش به زور بلندش میکنم 🥺

🤣اصلا انگار نه انگار صورتش میشورم پوشک عوض میکنم میشورم اصلا تخت میخوابه

حتما خودتونم خواب و دوست دارید

که بچه تون اینجوریه😂

شیر به زور میدم حتی با قطره چکان هم باشه بهش میدم الان آنقدر میخوابه اشکال نداره آخه قبلاً آنقدر نمی ...

نه چه اشکالی داره دختر من فقط واسه شیر از خواب بیدار میشد بعدش میخوابید دوباره واسه شیر بیدار میشد شاید در ۲۴ ساعت سر جمع ۳ الی ۴ ساعتش بیدار بود که اونم نبود اکثرا تو خواب بود حتی گاهی اوقات تو شیر خوردن خوابش میبرد میزدم کف پاش تا دوباره یکم هوشیار بشه شیر بخوره اصلا نترس حتی شده یکم بزن کف پاش تا شیرشو بخوره زردی تو بدن بچه نمونه خطرناکه

من خودم یک ماه تمام درگیر زردیش بودم روز سوم تولدش زردیش رو ۲۱ بود یه شب ان ای سیو بستری شد یه شب هم تو بخش نور درمانی بعدشم که اومدیم خونه داشت بالا میرفت سه نوبت بردمش دکتر هر سه نوبت هم داروهای مختلف بهش دادن تا اومد روی ۶ و دیگه بالا نرفت

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نه چه اشکالی داره دختر من فقط واسه شیر از خواب بیدار میشد بعدش میخوابید دوباره واسه شیر بیدار میشد ش ...

مرسی از راهنماییت یه دو ساعتی بیدارش کردم به من قطره بیلی استاپ داده