2777
2789
عنوان

دیگه سر‌کار رفتن و ‌کار کردن چه فایده ای داره🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 115 پست
عراق زمان صدام اوضاعش خوب بود یا الان؟دیگه بین بد و بدتره ،وگرنه هیچ آدمی راضی به جنگ نیس،من از استر ...

عراق کم بلا سرش اومد حتی بعد رفتن صدام؟ مهره های سوخته بدون استفاده حذف میشن و آخر این مردمم که کشته میشن

من همین چند وقت پیش میگفتم کاش میشد مهاجرت کنیم بریم حداقل استرس اینجوری نکشیم

به خدا بشینی به سقف خونه تون نگاه کنی خیلی سنگین تره تا با ۷تومن کار کنی ،بخوای تبدیلش کنی به طلا حد ...

کنار خونمونه گفتم برم ببینم اگه صندوق یادم بده خوبه دستم راه بیفته مدرک کامپیوتر و حسابداری و هلو دارم ولی سابقه کار عملی ندارم

دستم راه بیفته برم فروشگاه های بزرگتر اونا حداقل اداره کار میدن

ببینم یادم میده صندوق!

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخام بهت استرس بدم ببخشید ولی بنظرم آمریکا میزنه الان عراق مردمش بیشتر از ما در رفاه نیستن ولی قان ...

حقیمت همینه الان دانشگاه مارو تعطیل کردن همه جا آماده جنگن ما مردم کجا بریم؟ کجا داریم بریم

الان که این پیامو دادی میشه ۵۰ سوت وقتی حقوقتو ریختن شاید ۱۰ سوتم نشه من خواهرم پرستاره کارانشونو از ...

احساسم اینکه که طلا یه ریزش خیلی شدید میکنه

من الان یه مقدار پول دارم ولی فعلا نمیخرم

اگه دلار به محدوده ۱۵۰تومن رسید فعلا فکر کنم دلار مناسب تر باشه واسه سرمایه گزاری الان حباب سکه و ......خیلی خیلی بالاس

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

کنار خونمونه گفتم برم ببینم اگه صندوق یادم بده خوبه دستم راه بیفته مدرک کامپیوتر و حسابداری و هلو دا ...

فقط واسه شروع برو و زیاد نمون خرج لباس و کفش و .....و از همه مهم تر وقت و جوونیت در مقابل ۷تومن هیچه

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

با مردم عادی کار ندارن الان جنگ ها شبیه جنگ هایی که تو تاریخ اومده نیست

فکر نکنمممم

ولی اینم یه حقیقته که من و تو نمیتونیم کاری بکنیم این اتفاق افتادنش یانه دست ما نیست فقط بهتره دعا کنیم چیز بدی پیش نیاد

احساسم اینکه که طلا یه ریزش خیلی شدید میکنه من الان یه مقدار پول دارم ولی فعلا نمیخرم اگه دلار به مح ...

طلا هیچوقت پایین نمیاد اگه دوتومن بیاد پایین سه تومن میره بالا بهت قول میدم مگه اینکه یه اتفاق جدی بیفته

۸۰درصد صبر و حوصله ی من تو این دنیا تموم شد🙂🙃🚶♀️