2777
2789
عنوان

کادو طلا

182 بازدید | 16 پست

دوست پسر دوستم براش یه زنجیر ظریف طلا خریده حالا دوستم خیلی ناراحته میگه من چجوری جبران کنم یا کادوی گرون بخرم براش خیلی عذاب وجدان داره چیکارش کنم🤦♀️تقریبا سه چهار ماهه با پسره هم آشنا شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند گرمه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کادوی گرون در مقابل چیزی هست احیانا؟

ن همیشه

واس منم کلی طلا و لپ تاپ و لباس و همه چی خریده

اما بدون هيچ خواسته خارج از چهارچوبی

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

والا دخترا نمیدونم چرا اینجوری شدن بابا زمانه ما پسرا همش خرج دخترا میکردن دخترا هم ناز میکردن الان دخترا عین مردها شدن، جبران نمیخواد، میخواست نخره این قیمت دوستت یه چیز خیلی معمولی رو به ارزون بخره پسره بیشتر هم میفته دنبالش

والا دخترا نمیدونم چرا اینجوری شدن بابا زمانه ما پسرا همش خرج دخترا میکردن دخترا هم ناز میکردن الان ...

دقیقا ولی داره خودشو جر میده میگه نمیخواستم همچین دینی به گردنم باشع😑

دقیقا ولی داره خودشو جر میده میگه نمیخواستم همچین دینی به گردنم باشع😑

والا اشتباهه من یه دوست داشتم با هر کی دوست میشد همش کادو بارون میکرد طرف آخرم هیچی به هیچی

بهش بگو اعتماد به نفس داشته باش انقدر هم کادو پسررو بزرگجلوه نده حالا فکر کنه شاخ غول رو شکسته