2777
2789
عنوان

دیگه سر‌کار رفتن و ‌کار کردن چه فایده ای داره🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 115 پست

اتفاقا باید کار کرد

الان همه ی کشورهای دنیا تو رقابت خریدن طلا هستن

چین داره اوراق قرضه ی خودشو از آمریکا می کشه بیرون

این یعنی آینده ی اقتصاد دنیا تغییر می کنه

اندکی صبر

تلاش کن حتما به درد میخوره

اسی شغلت چبه ؟

مدیریت یه مجموعه کوچیک با منه

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه و شوهر داشتی این شغلم ول نمیکردی چون دیگه مردم از فکر طلا افتادن رفتن فکر سیر کردن شکم بچه ه ...

طلا گرمی ۲۲ تومن شد دیگه به قول شما کسی نمیتونه بعد از این طلا هم بخره فقط همین که شکم رو سیر کنیم کار بزرگی کردیم🙁😥

عزیزم حقوقاهم زیاد میشه طبق قانون کاراسترس نداشته باش

چقدر مگه قراره زیاد بشه سال ۹۶ با حقوق کم شوهرم میشد ماهی ۱۰ گرم طلا خرید ،اونوقت باید الان پایین ترین حقوق بشه ۲۰۰ میلیون که مثل سابق باشه ،فوقش ۱۰ میلیون زیادش کنن که اونم هیچی به هیچیه

کارتو ول نکن خیلیا همینم ندارن

ول که نمیکنم ولی انگیزه ای هم ندارم 🙂

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

چقدر مگه قراره زیاد بشه سال ۹۶ با حقوق کم شوهرم میشد ماهی ۱۰ گرم طلا خرید ،اونوقت باید الان پایین تر ...

گاهی فکر میکنم عقل نداشتن هم نعمت بزرگیه خوشبحال بعضیا

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

همین الان خقوقم واریز شدالبته ک دیگه استعفا دادمبانك سامانواريز مبلغ 141,691,435ريالبه -1‬مانده 149 ...

به خدا حقوق واریز میشه من به جای خوشحالی غمم میگیره

قبلا هر ماه نیم سکه میخریدم ۹میلیون الان شده ۱۰۵میلیون به خدا که اصلا تو باورم همچین چیزی نمیگنجه

واقعا نمیگنجه🙂🙃

ان شالله یه روزی مدیریت بزرگترین مجموعه اقتصادی به دستت باشه

قربون قلب مهربونت💖

طلا گرمی ۲۲ تومن شد دیگه به قول شما کسی نمیتونه بعد از این طلا هم بخره فقط همین که شکم رو سیر کنیم ک ...

عزیزم الان دیگه طلا از فرض زینت بودن بیرون اومده شده سرمایه ی جنگ اقتصادی کشورها

باید طاقت بیاریم