2777
2789

بتا اولی مربوط به روز موعدم ۷۹ بود بعد از سه روز مجدد بتا دادم ۱۸۱ هست من خون ریزی مثل پریودی اما خفیف تر دارم که لخته هم دفع میشه بنظرتون سطح بتا نرماله یا نیاز به سقط داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا به نظرم کمه، حداقل حداکثر خود آزمایشگاهت چند بود؟

اما چون تو تکرار مجدد بالا رفته امیدوارکننده ست

خونریزی هم میتونه از هماتوم باشه باید بری دکتر سونو شی تو این شرایط شیاف میدن که خونریزی قطع شه و جای جنین سفت شه که خدای نکرده سقط نشه، استراحت زیاد کن و تو اولین فرصت خودتو برسون دکتر

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
فکر کنم اکی باشهبرو دکتر بهت شیاف میدهمنم اوایل بارداری خونریزی داشتم

ممنون از وقتی ک گذاشتید ،برای من مثل پری هست اما خفیف تره اما از لکه بینی بیشتره،برای شما هم این شکلی بود؟

خیالت راحت به من که کلا گفتن خارج از رحمیه سونو واژینالم دادم یه سریا دیر بتاشون میره بالا عین من

من حس می کنم دیر لقاح صورت گرفته نه روز قبل پریم من با کیت متوجه تخمک گذاریم شدم

ممنون از وقتی ک گذاشتید ،برای من مثل پری هست اما خفیف تره اما از لکه بینی بیشتره،برای شما هم این شکل ...

اره

من هر روز فکر میکردم دیگه سقط شد میرفتم سنو

بعد دو سه روز که داروهام استفاده کردم دیگه کامل قطع شد

من حس می کنم دیر لقاح صورت گرفته نه روز قبل پریم من با کیت متوجه تخمک گذاریم شدم

دقیقا منم وقتی رفتم سونو واژینال هیچی دیده نشد هم داخل رحم هم خارج رحم گفت دیر لقاح صورت گرفته احتمالا هفته اول بارداریته الان کی باید ازمایشتو تکرار کنی