2777
2789
عنوان

خواب دیدم

348 بازدید | 36 پست

ببینید الان ۲۳ سالمه اونموقع ۱۳ سالم بود خواب دیدم آمریکایی ها با تانک اومدن تو کوچمون بعد همه داشتیم فرار میکردیم به یکی از همسایه ها گفتیم فرار کنید گفت ما از خودشونیم با ما کاری ندارن بعد شب بعدش خواب دیدم خونمون کامل خراب کردن ی زن انگلیسی از اینا که زیاد آرایش کرده بود داشت با ی مهندسی دور خونمون میگشت میگفت اینجا عجب آب و هوای خوبی داره اینجارو برج میسازیم

بعد پارسال خواب دیدم آمریکایی ها اسیرم کردن هوا سرد منم گفتم هیچ راه نجاتی نیس محاصره ایم

از استرسه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کمتر تو فکر جنگ باش😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خیره میگن خواب جنگ بد نیست قرار هست به زودی اتفاق های خوب برای ایرانمون بیفته

هیچ اتفاق خوبی نمیفته چیزا روز به روز گرون تر فقط مگه بی حجابی و آزادی اتفاق خوب بدونید و نبود دین اتفاق خوب ببینید و گرنه چیزی درست نمیشه

منم قبل دو سال قبل همچین خوابی دیدم که خواب بودیم تانکا از کوچه رد میشدن😶 بعدش کم کم جنگ شد

و چقدر استرس داشتیم تو این خوابا احساس میکنی اون لحظه داری سکته میکنی

و چقدر استرس داشتیم تو این خوابا احساس میکنی اون لحظه داری سکته میکنی

یبارم قبل جنگ 12 روزه خواب دیدم همسایمون شیخه زدن با موشک خونشون رفت هوا بعد 3 روز جنگ شد

خسته تر از اونيم كه بخوام با كسى بحث كنم

قرآن ما را از ترس باز میدارد و میفرماید:

«انّما ذلکم الشیطان یخوّف اولیائه»؛

کسی ترس را در دل شما میدمد، شیطان است.

شیطان چه کسی را میترساند؟

انسان مؤمن را که نمیتواند بترساند.

مؤمن که با القاءِ دشمن نمیترسد.

«یخوّف اولیائه»؛ دوستان خودش را میترساند.

کسانی که تسلیم شیطانند، با وسوسهی شیطان که میخواهد ترس را در دلها نفوذ دهد، حتماً میترسند.

بعد میفرماید: «فلا تخافوهم»؛ از دشمن نترسید؛

«و خافون ان کنتم مؤمنین»؛ اگر مؤمنید،

باید از دشمن نترسید؛

از من بترسید که راه و هدف و آرمان و وسیله را به شما معرفی میکنم و قدرت و توان هم به شما دادهام.

قدرتی را که خدا به شما سپرده، انکار نکنید و از آن استفاده کنید؛

این #معنای_شجاعت است.

در جای دیگری میفرماید:

«فلا تخشوهم و اخشون».

در موارد متعدّدی خدای متعال تأکید کرده که ترس به دل راه ندهید.

اگر بناست از کسی بترسید، از خدا بترسید که تکلیفی را بر عهدهی شما گذاشته و بازخواست خواهد کرد.

نیرویی که خدا به شما داده، باید در راه رسیدن به هدفی که او معیّن کرده، بهکار بیندازید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز