2821
2789
عنوان

خواب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست
وا آزادی چه ربطی به نبود دین داره به بنده خدا میپری

کلا از گفتن خواب چرتش معلوم بود هدفش چیه ولش کن

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نپریدم منظور حرفش همین البته آزادی که مدنظرشونه این مهم کیفیت زندگی وضع مالی که بدتر میشه

آزادی تو همه چیز خلاصه میشه چه حجاب چه زندگی و وضع مالی بهتر و رفاه ، آزاد مدنظر مردم اینه

کلا از گفتن خواب چرتش معلوم بود هدفش چیه ولش کن

من دروغگو نیستم بعدم منظور حرفا کاملا مشخص اگه چندسال دیگه نیومدی مثل همین امروز گفتی دیگه نمیتونیم غذاهم بخوریم این خط این نشون

من دروغگو نیستم بعدم منظور حرفا کاملا مشخص اگه چندسال دیگه نیومدی مثل همین امروز گفتی دیگه نمیتونیم ...

نه اینکه الان هر روز داری کباب بره و چلو گوشت سرو میکنی!!!!

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
آزادی تو همه چیز خلاصه میشه چه حجاب چه زندگی و وضع مالی بهتر و رفاه ، آزاد مدنظر مردم اینه

خوب من دارم با یقین کامل به شما میگم وضع مردم بهتر نمیشه اقتصادی این حرف منو داشته باش چندسال دیگه هم میبینی

وا آزادی چه ربطی به نبود دین داره به بنده خدا میپری

بله درسته آزادی حقیقی ربطی به نبود دین نداره

اما همینطور که گفتم آزادی حقیقی

نه آزادی توهمی مورد نظر اینستا و اینتر نشنال

این آزادی برنامه ریزی شده که دیگه حال به هم زن شده داخل اینستا

دقیقا قصدش مبارزه با دین هست و ضعیف کردن آدما

چون آدم بی دین ترسو،جان پرست ،بی رحم ،بی غیرت و...

میشه

من دروغگو نیستم بعدم منظور حرفا کاملا مشخص اگه چندسال دیگه نیومدی مثل همین امروز گفتی دیگه نمیتونیم ...

فعلا یه بخور نمیر میرسه اما اونوقت دیگه هیچی

مث غزه وعراق ...

به نظرم اگه هدایت نشیم جمعیت ایران خیلی خیلی کم میشه🙁

بله درسته آزادی حقیقی ربطی به نبود دین ندارهاما همینطور که گفتم آزادی حقیقینه آزادی توهمی مورد نظر ا ...

ازادی انتخاب دین رو هم در نظر بگیرید ، اینترنشنال نمیتونه اهدافش رو به کسی زور کنه و هر کس چه مذهبی چه غیر مذهبی در این راه با همن . طبق شواهد علیه مذهب و علیه حجاب نیست اگرم باشه اون معنی ازادی رو نفهمیده

خوب من دارم با یقین کامل به شما میگم وضع مردم بهتر نمیشه اقتصادی این حرف منو داشته باش چندسال دیگه ه ...

سلام

واقعا حیف شما، که اینقدر یقین داری واطلاع از آینده هم داری!!!!!

خانم محترم

آدمیزاد با امید زندست

حتی کارشناسانی هم که پیر این راه هستند اینجور با یقین صحبت نمیکنند که شما میکنی!!!

جواب دلها وآرامش کسانی که پیامتون را میخونند با این حجم از پمپاژ ناامیدی را کی میخواد بده؟؟؟

حا گیریم که به قیامت هم اعتقاد نباشه!!

کارما را قبول دارید انشاءالله؟

خب پس از این به بعد اطلاعات گرانبها تون و دل ناامیدتون رو برای خودتون نگه دارید...

سلام واقعا حیف شما، که اینقدر یقین داری واطلاع از آینده هم داری!!!!!خانم محترمآدمیزاد با امید زندست ...

من دوس ندارم دروغ بگم به حرف منم نیس به سفره مردم و مردم خودشون حس کردن و حس میکنند تازه الان روزای خوبه یعنی منظورم این الان افتضاح خیلی فجیع حتی بدتر از اینم میشه

من دوس ندارم دروغ بگم به حرف منم نیس به سفره مردم و مردم خودشون حس کردن و حس میکنند تازه الان روزای ...

کاش برگردید کل پیامتون رو از دید یک منتقد دوباره بخونید..

این اطمینان از کجا میاد!!!!

توی روانشناسی به این افکار میگن افکار سمی

وتوصیه میشه از این افراد دوری بشه...