2777
2789
عنوان

متأهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 52 پست
یه سوال بی ربط نی نی سایت  اپ نداره؟ سخته از سایت وارد بشی

سوال منم بود

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مال من دقیقا برعکس اون میزارم حرفاشو بزنه و من ساکــــت😒😒 تودلم جوابشو میدم😂😂😒😞😛😛😝

ولی ساکت میشینم تا خودشو خالی کنه بعدش منطقی حرف میزنیم 😒😒😒😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنتونو راحت باز نکنید یه روز بیدار میشید میبینید ازتون متنفره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

من عصبانی بشم کنترلمو از دست میدم هرچی بیاد دهنم بار نامزد بدبختم میکنم و زود هم فدگراموش میکنم برعکس نامزدم فوق العاده خونسرده تو دعوا هیچ چی نمیگه فقط سکوت عوضش کینه ایه اصلا یادش نمیره یه مدت سرسنگین میشه لامصب

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
بعدسردنمیشیدازهمدیگه من تامدتهانمیتونم ببخشم. شوهرم میگه تواصلانمیتونی ببخشی

دقیقا شوهر منم همیشه بهم میگه تو اصلا بخشش نداری آخه اصلا کار بدو یادم نمیره خیلی کینه ایم متاسفانه دست خودمم نیست

من مشکلم اینه اصلا نمیتونم عصبانی بشم...همش خونسرد و ارومم زود همه چی رو میبخشم و گدشت میکنم....اینک ...

خوبه که اتفاقا،مثله ما جوشی اصلا خوب نیست داغون میشه ادم خوش به حالت

اصلا اصلا حرف نمیزنم هرجا باشم یا تو دستم هر چی باشه کلا ول میکنم میرم تو اتاق ی حالی بدی میشم, آی فداش بشم ولی بیشتر از چن ثانیه طول نمیکشه عصبانیتم و ناراحتیم چون پشت سرم میاد و تا آرومم نکنه وخنده نیاره روصورتم ول کنم نمیشه

تو رویای واقعی زندگیمی    

تو دعوا به ش گفتم تو اين سالها تحملت كردم.

نگام كرد هيچي نگفت. الان چند سال گذشته هيچي به روش نمياره ولي يادش نرفته. ديگه مثل قبل نميخنده كار بدي هم نميكنه كه من اذيت شم.