سک مدیر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 15 عنوان متأهلا | مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 52 پست خانوما وقتی از شوهرتون عصبانی میشید،چیکارمیکنید؟؟؟؟من هرچی ازدهنم درمیادمیگم واون فقط گوش میکنه،بعدخودم پشیمون میشم ولی اون لحظه نمیتونم آروم باشم 1397/02/20 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سک مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 15 تو دعوا به ش گفتم تو اين سالها تحملت كردم. نگام كرد هيچي نگفت. الان چند سال گذشته هيچي به روش نميار ... خب همین دیگهالان چیکارکنیم دقیقا،که یادشون نمونه،بااینکه مقصرخودشونن
فرری عضویت: 1395/12/05 تعداد پست: 163 خب همین دیگه الان چیکارکنیم دقیقا،که یادشون نمونه،بااینکه مقصرخودشونن يك استادي داشتم ميگفت عقل هم خوب چيزيه - دهن را باز نميكنن هر چي ازش در مياد بريزن بيرون.زخم زبون خيلي بده.شايد اگر اونم به من همين رو ميگفت هيچ وقت يادم نميرفت.
سک مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 15 دهنتونو راحت باز نکنید یه روز بیدار میشید میبینید ازتون متنفره پس باکارای بی منطقش چیکارکنم؟
realylovegod عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 453 ۲ساله خب اولش من داد میزدم فحش میدادمبه خودش وخانوادش و جدو آبادشاولاش میومد ارومم میکرد کم کم نمیومد ارومم کنه فقط سکوت میکرد الان ۴ برابر من میگهرومون به روی هم بد باز شده کاش به اینجا نمیکشید ازالان جلو خودتو بگیر عواقب خوبی اصلا نداره دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست...خوشا بحال کلاغ های قیل و قال پرست...به شب نشینی خرچنگ های مردابی...چگونه رقص کند ماهی زلال پرست...
سک مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 15 خب اولش من داد میزدم فحش میدادم به خودش وخانوادش و جدو آبادش اولاش میومد ارومم میکرد کم کم نمیومد ... ممنون
realylovegod عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 453 ممنون 😙😙😙😙 دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست...خوشا بحال کلاغ های قیل و قال پرست...به شب نشینی خرچنگ های مردابی...چگونه رقص کند ماهی زلال پرست...
talakhanoum عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 7155 خوبه که اتفاقا،مثله ما جوشی اصلا خوب نیست داغون میشه ادم خوش به حالت تو خودم میریزم خیلی بدتر از درون ادم داغون میشه چون هیچ تخلیه نمیکنم خودمو