من ۱۰ روز دارم روزی ۲ تا میخورم اما یه کوچولو چاق شده صورتم
مخصوص صورت میخورم بنظرت بدنم هم چاق میشه؟
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
قبلا جنسینگ خوردم بستگی به بدن خودت داره من کلا استایلم لاغره جون به جونم کنن در نهایت لاغر میشم
بعد ۲ ۳ ماه کلا لاغر شدم و رفته رفته برگشتم به قبلم
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
کبد و کلیه رو داغون میکنه دختر خاله من استفاده میکرد یهو کل بدنش جوش زد رفت دکتر سونو کبدش گرید دو ش ...
قبول دارم واقعا
خودم هم اصلا علاقه ندارم به این چیزا
همون موقع هم ازمایش دادم گفت انزیم کبدت رفته بالا
بدنم هم پر از ترک چاقی شد
اما نزدیک عروسیمه اطرافیانم هی هر روز میگفتن قرص بخور قرص بخور روانیم کردن باورت نمیشه روانم رو بهم ریختن
قبول دارم واقعا خودم هم اصلا علاقه ندارم به این چیزا همون موقع هم ازمایش دادم گفت انزیم کبدت رفته با ...
خب اشتباهتون اینه با حرف مردم زندگی میکنید وقتی خودتون رو دوس دارید بزنید تو دهن اونایی که واستون تصمیم میگیرن خدایی نکرده کبدتون داغون بشه میخواید چیکار کنید