2777
2789

روزی چنتا خوردی ؟

من ۱۰ روز دارم روزی ۲ تا میخورم اما یه کوچولو چاق شده صورتم

مخصوص صورت میخورم بنظرت بدنم هم چاق میشه؟

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

قبلا جنسینگ خوردم بستگی به بدن خودت داره من کلا استایلم لاغره جون به جونم کنن در نهایت لاغر میشم

بعد ۲ ۳ ماه کلا لاغر شدم و رفته رفته برگشتم به قبلم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزی چنتا خوردی ؟ من ۱۰ روز دارم روزی ۲ تا میخورم اما یه کوچولو چاق شده صورتم مخصوص صورت میخورم بنظر ...

کبد و کلیه رو داغون میکنه دختر خاله من استفاده میکرد یهو کل بدنش جوش زد رفت دکتر سونو کبدش گرید دو شده بود تو یک ماه

قبلا جنسینگ خوردم بستگی به بدن خودت داره من کلا استایلم لاغره جون به جونم کنن در نهایت لاغر میشم بعد ...

من کلا لاغرم اصلا چاق نمیشم

بدنم الا خوب شده صورتم دوس ندارم روزی دوتا خوردم ی ماه

کبد و کلیه رو داغون میکنه دختر خاله من استفاده میکرد یهو کل بدنش جوش زد رفت دکتر سونو کبدش گرید دو ش ...

قطعش کردم ۱۰ روزه ولی میترسم صورتم همینجور بمونه صورت تپل دوس ندارم

بنظرتون همینجور میمونه صورتم ؟

قطعش کردم ۱۰ روزه ولی میترسم صورتم همینجور بمونه صورت تپل دوس ندارم بنظرتون همینجور میمونه صورتم ؟

نه همش ورمه دختر خاله من مثل بادکنک شده بود شکم و صورت چاق بعدش خوابید میگفت کل بدنم ترک ترک شده

کبد و کلیه رو داغون میکنه دختر خاله من استفاده میکرد یهو کل بدنش جوش زد رفت دکتر سونو کبدش گرید دو ش ...

قبول دارم واقعا

خودم هم اصلا علاقه ندارم به این چیزا

همون موقع هم ازمایش دادم گفت انزیم کبدت رفته بالا

بدنم هم پر از ترک چاقی شد

اما نزدیک عروسیمه اطرافیانم هی هر روز میگفتن قرص بخور قرص بخور روانیم کردن باورت نمیشه روانم رو بهم ریختن

قبول دارم واقعا خودم هم اصلا علاقه ندارم به این چیزا همون موقع هم ازمایش دادم گفت انزیم کبدت رفته با ...

زینک و مولتی ویتامین بخور بهتر از اینه

من چاقی صورت دوس ندارم ولی خیلی صورت تپل میکنه

قبول دارم واقعا خودم هم اصلا علاقه ندارم به این چیزا همون موقع هم ازمایش دادم گفت انزیم کبدت رفته با ...

خب اشتباهتون اینه با حرف مردم زندگی میکنید وقتی خودتون رو دوس دارید بزنید تو دهن اونایی که واستون تصمیم میگیرن خدایی نکرده کبدتون داغون بشه میخواید چیکار کنید

خب اشتباهتون اینه با حرف مردم زندگی میکنید وقتی خودتون رو دوس دارید بزنید تو دهن اونایی که واستون تص ...

واقعا درس میگی خدایی همینا ک میگفتن چقد لاغری الا میگن صورتت چقد چاق شده بد شده