2777
2789
عنوان

رژیم آب

64 بازدید | 7 پست

بچه ها سلام.من میخوام ۱۰روز رژیم آب بگیرم.ببینم چقدر کم میکنم.۷۳روزه که زایمان کردم.۸۷کیلو هستم و اصلا حوصله کالری شماری و رژیم های رنگارنگ ندارم.لطفا کسی هم نیاد نصیحت کنه که ضرر داره و این حرفا.من خودم ته این داستانارو دراوردم.خواستم بگم هرکی پایه هست بیاد.بعد این ده روز و گرفتن انگیزه کافی میرم رو کالری شماری تا عید ببینم میتونم حداقل به وزن قبل بارداری برگردم.هرکس پایه هست بیاد.با هم باشیم انگیزه میره بالا.گزارش میدم هر روز.امروز ۱۳ دی هست.فردا ۱۴ دیماه سال ۴۰۴ شروع میکنم.

منم ۱۰ روز رژیم آب گرفتم عزیزم

دقیقا ۸۷ بودم

تا وزن ۸۰ .۸۱ میای پایین

ولی با موهاتم خدافظی کن

یکی دوماه بد ریزش خیلی خیلی شدید موها شروع میشن

من جادوگر زیبایی ام🔮🪄هر چهره یه جهان خاصه من اومدم تا کمک کنم این جهان بدرخشه💫زیبایی رو نمیسازم!بیدارش میکنم😉

منم ۱۰ روز رژیم آب گرفتم عزیزمدقیقا ۸۷ بودمتا وزن ۸۰ .۸۱ میای پایینولی با موهاتم خدافظی کنیکی دوماه ...

جدی میگی؟آخه ده روز که چیزی نیست.من همینحوریشم مشکل مو دارم!نظرت چیه قرص آهن هم بخورم هر روز؟که ریزش نگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی میگی؟آخه ده روز که چیزی نیست.من همینحوریشم مشکل مو دارم!نظرت چیه قرص آهن هم بخورم هر روز؟که ریزش ...

اره بخدا میتونی تو نت هم سرچ کنی یا با دکتر پوست و مو مشورت کنی

دقیقا همون ده روز بدون غذا کافیه واسه نابودی مو

عزیزم تو رژیم آب قرص خوردن ممنوعه خصوصا آهن که میگن بعد غذا باشه

زخم معده میگیری

نمیتونی فست بگیری؟

یا رژیم تک وعده؟

من جادوگر زیبایی ام🔮🪄هر چهره یه جهان خاصه من اومدم تا کمک کنم این جهان بدرخشه💫زیبایی رو نمیسازم!بیدارش میکنم😉

جدی میگی؟آخه ده روز که چیزی نیست.من همینحوریشم مشکل مو دارم!نظرت چیه قرص آهن هم بخورم هر روز؟که ریزش ...

شیرخشکی هست نوزادت؟

اگه هست که فست بگیر

شیرخشکی هست نوزادت؟اگه هست که فست بگیر

فدات شم.شیرخشکیه بچه.یک ماه هم کم خوری کردم.لامصب اصلا قفل شده.میگم از استپ بیام بیرون حداقل.روانمو خراب کرده...بعد دیدی رو یه چیز زوم میکنی بدتر میشه.این حس میکنم قشنگ قفل شده!بعد مصیبت اینه دوم بهمن عروسی مهمی دعوتم!مهم از این نظر که کلی آدم دیوث هست 😂باید هرجور شده یه کم خودمو جمع و جور کنم...

فدات شم.شیرخشکیه بچه.یک ماه هم کم خوری کردم.لامصب اصلا قفل شده.میگم از استپ بیام بیرون حداقل.روانمو ...

خداحفظش کنه عزیزم عجله نکن تازه زایمان کردی

رژیم شوک ۳ روزه بگیر از استوپ دربیای

با ۳ روز رژیم تخم مرغ تقریبا ۳ کیلو کم میکنی استوپ هم میشکنه هم طولانی نیست هم عضله نمیسوزه و ریزش مو نمیاره البته خودتم حسابی تحقیق کن دربارش

منم دقیقا میخواستم برای عید ۴۰۳ لاغر کنم که رژیم آب گرفتم ریده شد تو موهام😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز