2777
2789
عنوان

پدر همسر

423 بازدید | 19 پست

یک ماه مثل پروانه تو بیمارستان دورش چرخیدم،مهربون ترین پدرشوهر دنیا بود،نمیگم بیش از پدرم،ولی درحد پدرم دوستش داشتم،خودم اون مابین ویروس خیلی بد گرفتم طوریکه بستری شدم،بهش قول دادم برای روز پدر بیارمش خونه،ولی چکار کنم که امشب هدیه روزپدر،حلوا درست کردم،دکتر ناراحتی برای قدغن کرده چون ویروس سیستم عصبیم بهم ریخته،خودم اروم نشون میدم ولی نمدونم چطور فردا برم مراسم هفتش مسجد،برای عزیز آسمونیم وآرامش من دعا کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم 💔خدا رحمتشون کنه

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

چ خوبه آدم بخوبی ازش یاد شه مخصوصا عروس

دلگرمیم بود،من خانواده خوبی دارم،ولی کلا اون بنده خدا تک عروسش خیلی دوس داشت،دو طرفه بود رابطمون،ازدر اتاقش میرفتم تو اسفند دود میکرد سریع،میگفت عروسم چشم نزنن،میخندیدم میگفتم کسی ندید منو،دو شهر متفاوتیم،اگه ده روزم پیشش بودم،میخواستم بیام،اشک میریخت،تو بیمارستان،شب تا صبح چشم روهم نمیزاشتم،میگفت چرا هروقت چشم باز میکنم بیداری،میخندیدم میگفتم فرشته ها مامور ضبط اعمالن،اعمالت ضبط میکنم،همش قربون صدقه،

توicuاون هفته رفتم داخل چون میشناسنم،در گوشش گفتم میارمت خونه،برام بخونی و...هوشیاریش درحدی نبود که چشم باز کنه یا حرف بزنه،فقط اشکاش اومد

تو بیمارستان شهر خودم بستریش کرده بودم،فرداش دست تنها پزشک قانونی و... رفتم،غسالخونه ده دقیقه ای بالا سرش تنها نشستم کلی اروم باهاش حرف زدم

بار اولی بود که وارد خونه شدم وکسی اسپند برام دود نکرد....اخ که چقدر دلتنگم

دلگرمیم بود،من خانواده خوبی دارم،ولی کلا اون بنده خدا تک عروسش خیلی دوس داشت،دو طرفه بود رابطمون،ازد ...

اشکم اومد😔انگار رابطه بین دختر پدر واقعنی بوده خدا بیامرزدش

خدا انشالله از تو هم راضی باشه هم اینکه ایشون جاش بهشت باشه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🎭

روحش شاد عزیزم

ممنون،ولی حس میکنم روحی تو بدنم نیست ،بخاطر بچم خودم اروم نشون میدم،چون درک نداره هز مرگ وفکر کرده منم چون بیمارم پس مثل بابابزرگش فوت میکنم

خواهر بمیره مردای زندگیم تک تک رفتن،چند سال پیشم حامل مغز برهدرم تا پزشک قانونی بودم،سر صحنه تصادف رسیدم،مغز برادر رشیدم کف جاده بود،مردم وزنده شدمتا رسوندمش پزشک قانونی

من دیگه طاقت ندارم

ممنون،ولی حس میکنم روحی تو بدنم نیست ،بخاطر بچم خودم اروم نشون میدم،چون درک نداره هز مرگ وفکر کرده م ...

عزیزم

خدا به قلب مهربونت صبر بده، میفهمم سخته اما باور کن گذر زمان همه چیز رو بهتر میکنه... روحت آروم میگیره

به خودت سخت نگیر گریه کن عزاداری کن توی خودت نریز

به خودت زمان بده باور کن همه چیز بهتر میشه عزیزم تو صبور تر میشی 🤍

آرزو سلامتی و آرامش دارم واسه خودت و بچت و همسرت عزیزم

☁️

الهی،پس میفهمی چی میگم،روحش شاد،اخ کاش کنارم بودی بغلت میکردم،انقدر خودداری کردم،وبغضم قورت دادم،حس ...

🫂درکت میکنم عزیزم گریه کن سبک شی

من که تا شش ماه نمیدونستم اصلا زندگیم چیه.الانم هنوز وقتی یه جاهایی اذیتم میکنن تو فکرم هست همش و به یادش پناه میبرم و میگم اگه تو بودی کسی اذیتم نمیکرد

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🎭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز