2777
2789
عنوان

پدر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 19 پست
عزیزم خدا به قلب مهربونت صبر بده، میفهمم سخته اما باور کن گذر زمان همه چیز رو بهتر میکنه... روحت آرو ...

فدای محبتت،برای خودم نوبت روان مزشک گرفتم،بار اول نیست داغ دیدم،برادر رشیدم از دست دادم،ولی خب هر عزیزی جای خود داره،این دوران گذروندم،سختیش میدونم،هرگل بوی خودش داره،ولی پدرهمسرم جز خوش بوترین گلا بود برام،که مطمئنن زمان زیادی باید سپری بشه تا اروم بشم،عزاداریم نمتونم بکنم،چون دکتر برام هرگونه ناراحتی قدغن کرده،بقیم بخاطر خودم ازم قول گرفتن بی قراری نکنم،وگرنه اجازه شرکت تو مراسمات ندارم،ولی درک نمکنن،عزاداری نکنم خفه میشم،هیچ کس جز خودش نمدونست چطور وابسته بهم بودیم،حرفامون،شوخیامون،دردودللمون،دائم برام میخوند،کی اینکارا برام بکنه....

🫂درکت میکنم عزیزم گریه کن سبک شیمن که تا شش ماه نمیدونستم اصلا زندگیم چیه.الانم هنوز وقتی یه جاهای ...

دقیقا،همسر خوبی دارم،،ولی بهرحال هر مردی ممکن حرف ورفتار غیر معقول داشته باشه،گله به مدرش میکردم،مستم بود همیشه

تو غسالخونه بهش گفتم،با معرفت،عروست بی پشت وپناه شد،دیگه با کی حرف بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا،همسر خوبی دارم،،ولی بهرحال هر مردی ممکن حرف ورفتار غیر معقول داشته باشه،گله به مدرش میکردم،مست ...

من که کسی پشتم نیس شوهرمو لوس بار آوردن فقط و فقط پشت پسر خودشونن ولی خب بد نیس خودش . همینکه خاطره خوب ازش داری و یه مسیری توی زندگی پیشت بوده یک دنیاس

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🎭