2777
2789
عنوان

کاش این تاپیکم پر بازدید شه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 81 پست
اسی بنظرم برو سراغ یه کار دیگه اگه واقعا اذیت میشیپول رو از طریق دیگه هم میتونی بدست بیاریدخترای همس ...

تصمیم خودم نرفتنه!!!!

ولی پول>>>

تولد عید شما مبارک👺🍕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیوار شهرتون آگهی تدریس زبان بزنحتما قید کن توسط دانشجو (ترم چندم قید بشه )زبانبرگه چاپ کن برگه آ ...

میشه با موسسات کنکوری و اینا قرار داد بست؟؟؟

این کار تبلیغ تو دیوار رو انجام میدم حتما!!!

مرسی

تولد عید شما مبارک👺🍕

مطمئنم میتونی من یه نفر و میشناسم از کلاسای خصوصی زبان خیلی پولدار شد همش هم تبلیغ توی اینستا عزیزم ...

غیر از اینستا نمیشه؟

نمیخوام با پیج اصلیم آخه با پیج فیک عب نداره شاگرد جم کنم؟بعد فیلم آموزشی آپلود کنم تو تلگرام فقط لینکشو بدم ب کسایی ک ثبت نام میکنن

هوم؟

تولد عید شما مبارک👺🍕

اخه این همه پیج زبان کی به من توجه میکنه؟چقد طول میکشه من بتونم به 1 کا برسم!!!!زبانم خوبه دانشجوی ز ...

عزیزم منم همینو میگفتم ولی با تولید محتوا مستمر خیلی راحت رشد میکنی اگه علاقه داری شروع کن

چقد میده ماهیانه؟بیمه هسی؟قرارداد چندپاهه؟

قرار داد نبستیم کلا اولش گفت شنبه تا چهارشنبه ساعت 3 تا 8 شب گفتم 5 ساعت در روز چیزی نیست دو روز هم تعطیلم بعدش گفت نه تا 9 شب بمون گفتم باشه گفت 5 شنبه هاهم بیا گفتم باشه امروز میگه از 2 ظهر بیا میبینی؟قرار بود 5 روز در هفته و 5 ساعت باشه هی زیادش کرد

ماهی 8 تومن

من کلا 6 روزه دارم میرم پاره شدم واقعا خودش هم خیلی بی اخلاقه تو محیط کار و با پرسنل حالم ازش بهم میخوره

تولد عید شما مبارک👺🍕

میشه با موسسات کنکوری و اینا قرار داد بست؟؟؟این کار تبلیغ تو دیوار رو انجام میدم حتما!!!مرسی

موسسات پول خوبی ب مدرس نمیدن معمولا (شهر من اینطوریه )شما برو بپرس خدابزرگه

من با این کارایی ک گفتم کلی دانش آموز پیدا کردم طوری گ دیگه هر دانش آموزی رو قبول نمیکردم

اون خانم دکتر چقدر بهت حقوق میده؟۲تا ۹ تایم خوبی نیس

قرار داد نبستیم کلا اولش گفت شنبه تا چهارشنبه ساعت 3 تا 8 شب گفتم 5 ساعت در روز چیزی نیست دو روز هم تعطیلم بعدش گفت نه تا 9 شب بمون گفتم باشه گفت 5 شنبه هاهم بیا گفتم باشه امروز میگه از 2 ظهر بیا میبینی؟قرار بود 5 روز در هفته و 5 ساعت باشه هی زیادش کرد

ماهی 8 تومن

من کلا 6 روزه دارم میرم پاره شدم واقعا خودش هم خیلی بی اخلاقه تو محیط کار و با پرسنل حالم ازش بهم میخوره

تولد عید شما مبارک👺🍕

موسسات پول خوبی ب مدرس نمیدن معمولا (شهر من اینطوریه )شما برو بپرس خدابزرگه من با این کارایی ک گفتم ...

ایول دمت گرم میشه اگه تجربه دیگه ای هم داری کمکم کنی خواهشا؟؟؟

من هم علاقه مندم ب زبان هم زبانم خوبه دانشجوی زبان هم هستم دعا کن برام پیش خدا ک شاگردام زیاد شن

تولد عید شما مبارک👺🍕

چقد میدن بهت ؟من ی مدت میرفتم روستا زبان یاد میدادم تو حسینیهجلسه ای صد تومان در هفته سه روز روزی دو ...

ماهی 8 تومن قرار بوده

خوش ب حالت من چجور برم تو روستا؟از کجا پیدا کردی؟؟؟

تولد عید شما مبارک👺🍕