2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست و چرچیل بیان

133 بازدید | 14 پست

چیکار کنم ک نامزدم وابستگیش ب خانوادش کم بشه؟

خیلی این اخلاقش رو مخمه

همش کارای خواهراشو امجام میده و فرت و فرت میرسونشون ای ور و اون ور

میترسم فردا ک رفتیم سر زندگی هم همینجوری باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست و حسیی بشین پیش خودت فکر کن این کارش چه آسیبی به تو میزنه؟ اگه واقعا بهت آسیب میزنه اونوقت توی ...

به روحیه ام خیلی آسیب میزنه و حالم گرفته میشه وقتی میبینم با من بیرونه و خواهرش بش میزنگه میگه بیا دنبالم فلان جا و اینم سرررریع میرونش میره دنبالش

من اول همین بود

الانم بعد ۴ سال همینه

و من ناراحت نیستم

چون من این طوری فک می کنم که کسی که به خانواده اش این طوری میرسه، به منم که زنش هستم میرسه

خیلی از مردها برای خانوادشون نمی کنن، برای زنشونم نمی کنن

و این که همیشه به این فک می کنم که قدمت خانواده شوهر برای همسرم بیشتره تا قدمت من برای همسرم پس اگر اونا رو راحت بزاره کنار، کنار گذاشتن من براش خیلی راحت تر خواهد بود

من اول همین بودالانم بعد ۴ سال همینه و من ناراحت نیستمچون من این طوری فک می کنم که کسی که به خانواده ...

چقد خوبه ک انقد منطقی هستی

من واقعا دارم اذیت میشم و ناراحتم از این موضوع

فک کن وقتی با منه هم دغدغه رسوندن اونا رو داره

چقد خوبه ک انقد منطقی هستیمن واقعا دارم اذیت میشم و ناراحتم از این موضوعفک کن وقتی با منه هم دغدغه ر ...

ممنونم لطف داری

به استدلال های بالا که گفتم فک کن، شاید آرومت کنه

رسوند چیزی نیست

همسر من کلی از کار های خانواده اش رو انجام میده و من درکسلر می کنم چون ذاتا مسئولیت پذیر و مهربون هست و کسی با این خصوصیت در مقابل من هم همینه و من اگر بخوام تغییرش بدم، فقط اذیتش کردم چون چیزی رو می خوام که بر خلاف روحیه اش هست

و اگر بتونم روزی تغییر بدم ، یعنی ذاتش رو تغییر دادم و این یعنی حتی در مقابل من هم دیگه مسئولیت پذیر و مهربان نخواهد بود.

پس سعی نکن تغییرش بدی

تازه من دوست دارم با همسرم رفیق باشم

تو دنیای رفاقت، کارایی که دوست و رفیقت دوست داره رو ، شما هم باهاش همراهی می کنی و انجام میدی که این رفاقت رو محکم تر می کنه و تو دل رفیقت بیش تر جا باز می کنی

2790
2778
2791
2779
2792