2777
2789
عنوان

کاش این تاپیکم پر بازدید شه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 81 پست
اگر زبانت خوبه بهترین راه اینه پیج بزنی خیلی رو پیجت کار کنی از خودت ویدعو بگیری تا کم کم شاگرد جذب ...

اخه این همه پیج زبان کی به من توجه میکنه؟چقد طول میکشه من بتونم به 1 کا برسم!!!!

زبانم خوبه دانشجوی زبان هم هستم چنتا مدرک هم دارم

تولد عید شما مبارک👺🍕

اگه واجبه که تحمل کن وگرنه دانشجویی یکم کارتو سبک کنی بهتره، تدریس خصوصی زبانم کنی خوبه تا پرستاری ک ...

تحمل کردنش عین عذابه 2 تا 9 شب دعا دعا میکنم بگذره

تولد عید شما مبارک👺🍕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب هیچ صراطی مستقیم نیست وقتی خودش تنهاست و خودش شفته بار اومده نمیتونه!!!حرف حرف خودشهمامانش میگه اگ ...

این خانه از پایبست ویرانه

پسر من 5 سالشه خیلی زبان دوست داره البته چون تو تکلمش مشکل داشت من صلاح ندونستم زبان یادش بدم ولی تو مهد که در حد چند تا کلمه یاد میدن با ذوق میاد میگه میگه من یاد گرفتم بعدم میگه زبان خیلی دوست داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شاگردای خودت،توی دیوار تبلیغ کن اگر زبانت خوبه کلیپ پر کن تو اینستا اونجا تبلیغ کن پرستاری بچه مال ت ...

مامانم بهم میگه تو لوسی ادا در میاری دخترای مردم 3 برابر تو کار میکنن🙂💔

دعا کن بتونم تو زمینه ی زبان ک استعدادش رو دارم پیشرفت کنم

تولد عید شما مبارک👺🍕

ب هیچ صراطی مستقیم نیست وقتی خودش تنهاست و خودش شفته بار اومده نمیتونه!!!حرف حرف خودشهمامانش میگه اگ ...

فکر کنم تنها راه یاد دادن زبان به اینجور بچه ها فقط انیمیشن زبان اصلیه فکر کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انصراف بده از پرستاری کودک دانش آموز تدریس کن رشته خودتو همون زبان رو

اخه دانش آموز از کجا بیارم

گاهی میگم تحمل کنم ب نون و نوایی برسم ولی واقعا ساعت 2 ظهر تا 9 شب اونم 6 روز هفته و سر و مله زدن با مادر بی ا5صاب و بی شخصیت و بچه خودشیفته سخته

تولد عید شما مبارک👺🍕

کار بهتر از این برای تو گیر میادرو برگه چاپ کن اموزش زبان بچسبون جایی که دیده بشهالبته نزن جایی که م ...

خب کجا بزنم؟اصن تاثیر داره؟!!!

تولد عید شما مبارک👺🍕

این خانه از پایبست ویرانه پسر من 5 سالشه خیلی زبان دوست داره البته چون تو تکلمش مشکل داشت من صلاح ند ...

اصلا مدرسه نمیره بعد خرف حرف خودشه از بس پول دارن کم مونده فرش قرمز زیر پاش پهن کنن

تولد عید شما مبارک👺🍕

اصلا مدرسه نمیره بعد خرف حرف خودشه از بس پول دارن کم مونده فرش قرمز زیر پاش پهن کنن

همون بد تربیت شده متاسفانه

فکر کنم تنها راه یاد دادن زبان به اینجور بچه ها فقط انیمیشن زبان اصلیه فکر کنم

از فیلم دیدن متنفره هی میزنه جلو فقط تو ذهنش رئیس بانکها دائم دوربین هارو چک میکنه الکی هی فیش میاره من پر کنم فقططططط همین کارای چرت و پرت میکنه

تولد عید شما مبارک👺🍕

مامانم بهم میگه تو لوسی ادا در میاری دخترای مردم 3 برابر تو کار میکنن🙂💔دعا کن بتونم تو زمینه ی زبا ...

مطمئنم میتونی من یه نفر و میشناسم از کلاسای خصوصی زبان خیلی پولدار شد همش هم تبلیغ توی اینستا عزیزم کار با بچه فرسودت میکنه اصلا سمت این کارا نرو هدف خودتو دنبال کن

کوچیک نسبتا استان فارسم

تو دیوار شهرتون آگهی تدریس زبان بزن

حتما قید کن توسط دانشجو (ترم چندم قید بشه )زبان

برگه چاپ کن برگه آ۵ چاپ معمولی تو سوپر مارکتای نزدیک خونتون بزن شماره تماس قید کن تو متن آگهی

تو فامیل هم میتونی تبلیغ کنی در و همسایه هم همینطور

ی بنر تبلیغی هم چاپ کن بزن ب دیوار خونتون (اگه خونتون ویلاییه)اگه آپارتمانیه قید کن طبقه چندم هستین

منم با این کارا دانش آموز پیدا کردم

خب کجا بزنم؟اصن تاثیر داره؟!!!

اره بابا رو برگه بنویس بزن جایی که اولیا یا دانش اموزا ببینن

کنار دیوار مدرسه و اینا البته بنظرم برای اینکه مشکلی پیش نیاد از مدیر اجازه بگیری بهتره شاید بزاره رو در مدرسه بچسبونی

یا حتی کنار نانوابی یا مغازه یا کافی نت البته ازشون اجازه بگیر

اسی بنظرم برو سراغ یه کار دیگه اگه واقعا اذیت میشی

پول رو از طریق دیگه هم میتونی بدست بیاری

دخترای همسن تو میرن سراغ کارای بهتر از بچهداری مثل تدریس و کارای هنری ،اینکه مادرتون میگه بنظرم یکم اشتباهه

البته تصمیم با خودته ،شاید اینکارو ول کنی کار با حقوق کمتر گیرت بیاد در هر صورت بستگی به شرایطتت داره

2790
2778
2791
2779
2792