2777
2789
عنوان

کاش این تاپیکم پر بازدید شه🥲💔

652 بازدید | 81 پست

بین دو راهی گیر کردم ممنون میشم نظرتون رو بگید

من معلم زبانم در حال حاضر 21 سالمه در آمدم خیلی کمه و ترمی هم حقوق بهم میدن هر ترم هم 3 ماهه!

رفتم پرستار کودک شدم نگهداری از کودک ساعت 2 ظهر تا 9 شب شنبه تا 5 شنبه...قرار بود 5 ساعت باشه بیشترش کرد بعد از قرار داد!!!!

اینم در نظرم بگیرید ک دانشجو ام و تایم امتحانام هست و نمیرسم بخونم اصلا.

مادر اون بچه به شدت بی اخلاق هست جوری ک بچش بیاد ی سوال ازش بپرسه سر من داد میزنه ک چرا نگرفتی بچه رو!!!

بچش هم دائم چسبیده ب لپتاپ و کامپیوتر اصلا نمیزاره باهاش درس کار کنم مامانش میگه ی جور بهش درس یاد بده نفهمه وگرنه لج مبکنه😑خودش دکتر هست تو داروخانه کار میکنه منم اونجا از بچش نگه داری میکنم

برام فرسایشی شده 2 ظهر تا 9 شب خیلیه از طرفی مامانم میگه این شغل رو ول کنی رو هوا میزنن همسن های تو.

هیچ رغبتی به اینکار ندارم توانایی سرگرم کردن بچه هم ندارم چاره چیه؟

تولد عید شما مبارک👺🍕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی نیاز دارم ب پولش

اگه واجبه که تحمل کن وگرنه دانشجویی یکم کارتو سبک کنی بهتره، تدریس خصوصی زبانم کنی خوبه تا پرستاری کودک هم تایمش خیلی کمتره هم ارج و قربت بیشتر از اینی که تعریف کردی

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادامه نده عزیزم .چص تومن پول ب چه قیمت؟از دست دادن روح و روانت؟

من دوتا خواهرامو نگه میداشتم الان ده دقیقه هم تحمل نگه داشتن بچه رو ندارم چ برسه بچه دار بشم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها با بازی یاد میگیرن من خودم بچه دارم یه مدت هم به بچه ها زبان یاد میدادم کلا بچه دوست داره بازی کنه راهش اینه چند تا بازی جدید یاد بگیری سرش گرم کنی لا به لای همونا بهش یاد بدی ولی مادرش نمیدونم چی کار باید بکنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ادامه نده عزیزم .چص تومن پول ب چه قیمت؟از دست دادن روح و روانت؟من دوتا خواهرامو نگه میداشتم الان ده ...

اخه به پولش نیاز دارم چجور کلاس خصوصی زبان بزارم؟؟

شرایطم سخته پدر مادرم کارگرن هر دو.....

تولد عید شما مبارک👺🍕

بچه ها با بازی یاد میگیرن من خودم بچه دارم یه مدت هم به بچه ها زبان یاد میدادم کلا بچه دوست داره باز ...

ب هیچ صراطی مستقیم نیست وقتی خودش تنهاست و خودش شفته بار اومده نمیتونه!!!حرف حرف خودشه

مامانش میگه اگه اصرار کنی ب یاد دادن زبان باهات لج میکنه حتی مدرسه هم نمیره کلاس اوله هیچ حرفی بلد نیست

تولد عید شما مبارک👺🍕

2790
2778
2791
2779
2792