2777
2789
عنوان

کاش این تاپیکم پر بازدید شه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 81 پست

معلم اشنا نداری؟

اگه دو تا دانش اموزی که زبانشون ضعیفه بهت معرفی کنن کم کم شناخته میشی

همه معلم خصوصیا همینجوری شروع کردن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار داد نبستیم کلا اولش گفت شنبه تا چهارشنبه ساعت 3 تا 8 شب گفتم 5 ساعت در روز چیزی نیست دو روز هم ...

بخاطر شغل شوهرم ی مدت روستا بودم بعد اولش گفتم چنتا بچ اومدن دو تا کتاب مقدماتی گفتم تهیه کنن کم کم زیادشدن تا بیس نفر شدن اولاش جلسه پنجاه میگرفتم اتفاقا روستا خیلی استقبال میکنن هزینه ام میکنن فقط چون با شهر فاصله است دوسدارن نزدیک باشه راحت همینجا یکی بیاد درس بده

سر جم میخاستن ماهی نهصد برا بچشون هزینه کنن از خداشون بود حتی یه خانم اومده بود خیاطی یاد میداد مدرک میداد قسطی پول میگرفت

ب هیچ صراطی مستقیم نیست وقتی خودش تنهاست و خودش شفته بار اومده نمیتونه!!!حرف حرف خودشهمامانش میگه اگ ...

واای چه سخت..

چند میده ماهی بت مگه؟؟

اگر زیاد میگیری تحمل کن دیگه

وگرنه که ولش کن

اخه به پولش نیاز دارم چجور کلاس خصوصی زبان بزارم؟؟شرایطم سخته پدر مادرم کارگرن هر دو.....

دوستم مدرس زبان بود .خانوادشم گیر .کلاس مجازی میذاشت برا شاگرداش .فقط انگلیسی بلدی؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

برو به مدیر مدارس مختلف صحبت کن یا اگر دانش اموز اطرافتون هست بهش بگو بین دوستاش تبلیغ کنه کلاس خصوصی بزار

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اخه به پولش نیاز دارم چجور کلاس خصوصی زبان بزارم؟؟شرایطم سخته پدر مادرم کارگرن هر دو.....

هر کاری سختی داره

الان آخر سال سخته کار پیدا کردن

ولی بگو خانم دکتر ساعت نگهداری از بچه را بعد از قرارداد اضافه کردید،۹ شب دیره برگردم خونه

شاید کوتاه اومد بهانه گیری را کم کرد

دوستم مدرس زبان بود .خانوادشم گیر .کلاس مجازی میذاشت برا شاگرداش .فقط انگلیسی بلدی؟

اره فقط زبان.....ادبیات فارسیم هم عالیه برا امتحان نهایی نمیدونم ب درد میخوره یا نه

خب چجور شاگرد جذب میکرد تو مجازی تو رو خدا بپرس ازش

تولد عید شما مبارک👺🍕

واای چه سخت..چند میده ماهی بت مگه؟؟اگر زیاد میگیری تحمل کن دیگهوگرنه که ولش کن

من فقط 6 روزه دارم میرم کلافه شدم

قرار داد نبستیم کلا اولش گفت شنبه تا چهارشنبه ساعت 3 تا 8 شب گفتم 5 ساعت در روز چیزی نیست دو روز هم تعطیلم بعدش گفت نه تا 9 شب بمون گفتم باشه گفت 5 شنبه هاهم بیا گفتم باشه امروز میگه از 2 ظهر بیا میبینی؟قرار بود 5 روز در هفته و 5 ساعت باشه هی زیادش کرد

ماهی 8 تومن قرار بوده

پاره شدم واقعا خودش هم خیلی بی اخلاقه تو محیط کار و با پرسنل حالم ازش بهم میخوره

برام عذابه ساعت 2 ظهر تا 9 شب عذااب

تولد عید شما مبارک👺🍕

معلم اشنا نداری؟اگه دو تا دانش اموزی که زبانشون ضعیفه بهت معرفی کنن کم کم شناخته میشیهمه معلم خصوصیا ...

دقیقا نظر منم همینه

ن متاسفانه معلم آشنا ندارم اگه کسی بود یکم کمک میکرد هل میداد برم جلو عالی میشد

تولد عید شما مبارک👺🍕

اره فقط زبان.....ادبیات فارسیم هم عالیه برا امتحان نهایی نمیدونم ب درد میخوره یا نهخب چجور شاگرد جذب ...

تو دیوار بزن آموزش خصوصی زبان

و تدریس واسه کلاس اولی ها (اگه با روش های تدریس کلاس اول آشنایی داری)

تو دیوار بزن آموزش خصوصی زبان و تدریس واسه کلاس اولی ها (اگه با روش های تدریس کلاس اول آشنایی داری)

امتحان میکنم تدریس تو دیوار رو امیدوارم بشه

تولد عید شما مبارک👺🍕

2790
2778
2791
2779
2792