hdhiruejcuffic مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 11 عنوان نیکی سمیعی 83 بازدید | 7 پست سلام خوبین یه مسئله ای بود که گغتم راجع بهش بحث کنیم .خانوم نیکی سمیعی اومده درباره نینی سایت ویدیو درست کرده نظرتون چیه؟ امروز | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 490 هیچی🫤 دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻
maneliam عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 38 با ارزش پوزش بنظرم شما بهتره سرتون رو از تو باسن نیکی سمیعی دربیارید و به قکر زندگی خودتون باشید
hdhiruejcuffic مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 11 چیکارش داری مامان بزرگمووو خودم فنشم بابا💔🤦🏻♀️
hdhiruejcuffic مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 11 با ارزش پوزش بنظرم شما بهتره سرتون رو از تو باسن نیکی سمیعی دربیارید و به قکر زندگی خودتون باشید یکم ادب داشته باش خودم فنشم چته آبرومونو بردی
maneliam عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 38 یکم ادب داشته باش خودم فنشم چته آبرومونو بردی اگه خودش فن مامان بزرگی بنظرم نیا یه تاپیک چرت و پرت راجب اون بذار چون خیلی ها فنش نیستن و پشت چرت و پرت میگن که اصا هیچ شباهت به مامان بزرگ نداره
hdhiruejcuffic مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 11 اگه خودش فن مامان بزرگی بنظرم نیا یه تاپیک چرت و پرت راجب اون بذار چون خیلی ها فنش نیستن و پشت چرت و ... اوکی