2777
2789
عنوان

کسایی که با مادر شوهر زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 79 پست
من اصلا نمیخوام اون قدر دانی کنه ولی همسرم چرا خیلی قدر دانی میکنه حتی وقتی مادرم زنده بچد همسرم همه ...

من باشممیفرستم

ترکا یه ضرب المثل دارن میگم ماهی ندونه خدا که میدونه

فردا خدا یه جا دستتو گرفت بدون چرا گرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گاهی عیبی نداره،تو به خاطر شوهرت میبری،اگه شوهرت خوبه و بعدا خودت حرص نمیخوری بده بره برکتش بر می ...

نه بابا هروز نه ولی گاهی خواب یهو زیاد میشه دیگه مثلا ابگوشت یا اشی چیزی یا ماکارانی اینا

چقد دلت بزرگه واقعا

نمیگم کار خوبیه یا بده ولی انگار شده وظیفت که شوهرت تعجب کرده یعنی حتی یه لحظه ام اجازه ندادی فکر کنه دلخوری از دس فحشاس و بی احترامیاش پیش خودش میگه این اصلا ناراحت نمیشه حتما اتفاق مهمی نیوفتاده

غذا کمتر بزار که هم اسراف نشه و هم .....

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

ب خاهرت ربط نداره.خب زیاد درست نکن ک حیف نشه همیشه نفرست هرازگاه بفرس ک وظیفت نشه

منم گفتم عزیزم گاهی که اضاف میمونه میفرستم ولی گاهی هم خیلی خوب میشه براش میفرستم

من باشممیفرستم ترکا یه ضرب المثل دارن میگم ماهی ندونه خدا که میدونه فردا خدا یه جا دستتو گرفت بدون چ ...

چه جالب سن یاخچولوخ اله بالوخ بیلمز خالق بیلر مامانم همش میگه😅

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

من اگر کسی احتراممو نگه نداره جلوی چشمش غذا رو میریزم دور اما کوفتم بهش نمیدم . بمیره هم یه لیوان آب ...

برنج رو میشه بزاری برای پرنده ها تو کوچه. اتفاقا زمستونی کلی هم دعا میکنن برات. بهت فحش نمیدن . تازه اگه بهشون بگی برام به فلان نیت دعا کنی دعا میکنن و معمولا مستجاب میشه

خورشت هم میشه فریز کرد. واسه وقتایی که حوصله نداری غذا بپزید. اصلا لازم نیست دور ریخته بشه

چقد دلت بزرگه واقعانمیگم کار خوبیه یا بده ولی انگار شده وظیفت که شوهرت تعجب کرده یعنی حتی یه لحظه ام ...

نه شوهرم متوجه شد که یکی داره بهم چیزی یاد میده وگرنه میدونه درک میکنه مادرش بی احترامی میکنه همیشه بهم میگه ببخشبد پیره مادرم نمیفهمه بدبختی داریم از دستش مجبوریم تحمل کنیم دیگه یا بهم میگه هرچی گفت بهم بگو از کپنش بیشتر بره دیگه نگاه نمبکنم مادرمه من خودم دقدقه ذهنی نمیخوام ایجاد کنم عزیزم گاهی جوابش و میدم ولی واقعا پیره کل موهاش سفید کمرش دلا خواب چه کنم بزنمش شوهرم همیشه میگه مادرمم نبود نمیتونستم بزنمش یا بندازمش بیرون ادم که هست حتی گاهی بهم میگه میمیره راحت میشی برای من تحمل کن

تو دلت خیلی بزرگهمادرشوهرت چرا فحش میده؟

ممنون قربونت .

.چون ذاتن بد دهنه با من تنها نیست با همه این طوری عصبیه مادرم بهم میگفت سختی زیاد کشیده مغذش دیگه همرو بد میبینه مادرم میکفت ولش کن بزار زر بزنه تو کار خودت کن منم گاهی جواب میدم ولی نمیتونم بزنمش که خیلی پیره

نه همسرم زیاد از مادرش راضی نیست ولی بازم پیره دلش میسوزه اتیش میگیره یلدا میز چیدم دیدم اومد تو نار ...

ایشالا خدا با این دل بزرگت روز به روز محبت بینتون رو زیاد کنه و رزق و روزی شوهرت هم روز افزون باشه❤️❤️❤️

هر کسی از این دلهای گنده نداره با وجود اینکه بهت بدی میکنه اینقدر خانومی❤️❤️❤️