اگر غذا زیاد درست کنین یا اضاف اومده باشه یا کلا به هر دلیلی مثلا خیلی خوب شده باشی گاهی غذا برای مادر شوهرتون که تنهاست با یه پسرش میفرستین ؟؟من مادر شوهرم خیلی رو مخه خیلی بد دهن و ایناست بعد خواعرم خونم بود طبق عادت غذا داشتم میریختم تو دیس براشون بفرستم خواهرم گفت صب تا شب فوشت میده چرا میدی گفتم خیلی هست خواب گفت نکه دار بچه هات فردا ظهر میخورن منم گفتم بابا زیاده حتی برای فردا خواهرم نزاشت بفرستم اونا رفتن امروز شوهرم گفت دفعه اوله میبینم غذا نفرستادی چیزی هم شده باشه میدونم تو غذارو میفرستی روم نشد بگم خواهرم نزاشت ولی فکر کنم فهمید از خواهرم بدش بیاد چی نکنه فکر کنه دهن بینم خواستم بفرستم نشد خواب فرداش بفرستم مادر شوهرم مبگه ته مونده اورده داده تازه ریختم بیرون نصفشم مثل چی پشبمون شدم نمیدونم نفرستم بفرستم شوهرم کاری نداره اصلا میگه هر جور دوست داری یا خودم هر وقت دلم بخواد دعوتشون میکنم ...خواعرم از مادر شوهرم متنفره از بس فوشم میده نفرین میکنه ایراد میزاره روم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب راست میگه دیگهچرا به کسی که ذره ای قدر خوبیاتونو نمیدونه خوبی میکنید یکم سلیطه باشید . دم به دقیق ...
من اصلا به اون خوبی نمیکنم خواب غذا میمونه منم به شوهرم خوبی میکنم و خداییش قدر دانه خیلی ممنونه ازم با اینکه مادرش و میشناسه ...منم سلیطه بازی در میارم ولی به اندازه نه دیگه بیام لج بکنم با کی با خودم و شوهرم اخه حیفه چرا دور ریخته شه
آفرین همینطور بیشتر به مادرشوهرت خدمات بده با فحاشی قدردانی میکنه🥰
من اصلا نمیخوام اون قدر دانی کنه ولی همسرم چرا خیلی قدر دانی میکنه حتی وقتی مادرم زنده بچد همسرم همه کار براش میکرد مادر منم همچین خوش زبون قدر شناس نبود ولی من قدر شوهرم و میدونم میدونم که مادرشه و هر کارم نکنم بازم خسش به مادرش کم نمیشه
من اصلا به اون خوبی نمیکنم خواب غذا میمونه منم به شوهرم خوبی میکنم و خداییش قدر دانه خیلی ممنونه ازم ...
خب چرا دور بریزی
مگه ما غذا برامون میمونه میدیم به کسی ؟ بزار یه وعده دیگه بخورید
اونا که نمیفهمن تو برای اینکه غذات نمونه بهشون غذا میدی ، میگن ببخشید ببخشید دور از جونت ، میگن عروسمون چه بازم میگم ببخشید خره که سوارش میشیم برامون غذاهم میفرسته
دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜